- 129,625
- 178,727
- 113
şuan maçlar tıkırındaAynen fenev den yattık ikili konbin tekrar yaptık beklemedeyiz
city iy 2-0
milan dakika 70 2-0
şuan maçlar tıkırındaAynen fenev den yattık ikili konbin tekrar yaptık beklemedeyiz
Aynen won diyebiliriz reisşuan maçlar tıkırında
city iy 2-0
milan dakika 70 2-0
demeyelim demeyelim gelmeden demeyelimAynen won diyebiliriz reis
Valla haklısın reis hele bu ara böyle şeylere okadar inancım fazlalastiki biri birşey deyince olacak yada olmayacak gibi geliyor hurafelerle inanmaya başladım okadar diyim😁demeyelim demeyelim gelmeden demeyelim![]()
hattrick yapacakmış ibraçok iyi durumdayız bu sene milan galatasaray sakaryaspor leipzig leicester ms takımlarım herkese de tavsiye ederim ibrahimovic ne harika adamsın sen ya kitabını alıp okuyacağım![]()
Knka orda gururumuz hakan var yaw 😁çok iyi durumdayız bu sene milan galatasaray sakaryaspor leipzig leicester ms takımlarım herkese de tavsiye ederim ibrahimovic ne harika adamsın sen ya kitabını alıp okuyacağım![]()
son mac wolves nasıl donmustu tarihe gectı Allah korusundemeyelim demeyelim gelmeden demeyelim![]()
sihirli cümle geldi ama karşısında city var o biraz zorson mac wolves nasıl donmustu tarihe gectı Allah korusun![]()
cıty nın karsısında da wolves vardı reis 2-0dan 3-2 verdı ya gecen sene macı onu dıyom demeyım mısihirli cümle geldi ama karşısında city var o biraz zor
İbrahimovic zaafım var 2015te dursun özbekin ciddi ciddi getirebileceğine inanıp geceleri nöbet falan tutuyordum hakan abimi unuttum birazcık o yüzdenKnka orda gururumuz hakan var yaw 😁
benim de aklımda en baştan beridir ama 1 kere olur herhalde ya.. adama traore bizi bağışlasın bu seferlik..son mac wolves nasıl donmustu tarihe gectı Allah korusun![]()
Bide 2015 te etme knka yaw 😁İbrahimovic zaafım var 2015te dursun özbekin ciddi ciddi getirebileceğine inanıp geceleri nöbet falan tutuyordum hakan abimi unuttum birazcık o yüzden![]()
![]()
city bitazdan 3 ü 4 ü atarcıty nın karsısında da wolves vardı reis 2-0dan 3-2 verdı ya gecen sene macı onu dıyom demeyım mı![]()
tabı canım sanmıorum olmaz artık 20 senebenim de aklımda en baştan beridir ama 1 kere olur herhalde ya.. adama traore bizi bağışlasın bu seferlik..
Allah versın 10 atsın reis ayıp ediyoncity bitazdan 3 ü 4 ü atar![]()
kendı kendımıze ıyı eglendık burdakırmızı blogna