- 1,545
- 1,002
- 113
milana çok güveniyorum ya hakan abimle ibra abim taşıyacaktır diye umuyorum'Yatarsa fenerden yatar gibime geliyor ona da üzülmem zaten nötrledik o yüzden parayla duyguları bakalım ne olacak'
bende bolognadan korkuyorum dost
hadi inşallah dostmilana çok güveniyorum ya hakan abimle ibra abim taşıyacaktır diye umuyorum![]()
fenerbahçe şaşırtmadı bu sene bol bol rakiplerinin çifte şansına abanırım rezil rüsvalar yine ali koçu tebrik etmek lazım her sene nasıl daha kötü olurum diye uğraşıyor. Milan City kombini yapıp 150 fırlattım milan attı şu an city de üzmezse zarar çıkacak inş@MilanBaros Sağlık olsun dost![]()
şans seninle olsun dost takipteyimfenerbahçe şaşırtmadı bu sene bol bol rakiplerinin çifte şansına abanırım rezil rüsvalar yine ali koçu tebrik etmek lazım her sene nasıl daha kötü olurum diye uğraşıyor. Milan City kombini yapıp 150 fırlattım milan attı şu an city de üzmezse zarar çıkacak inş
teşekkürler abi cityde koydu bakalım böyle devam ederler umarımşans seninle olsun dost takipteyim
milan 1-0teşekkürler abi cityde koydu bakalım böyle devam ederler umarım![]()
Reis fenev yatridya 😁milan 2-0 oldu dost![]()
biliyorum dost bu yorumu görmedin miReis fenev yatridya 😁
fenerbahçe şaşırtmadı bu sene bol bol rakiplerinin çifte şansına abanırım rezil rüsvalar yine ali koçu tebrik etmek lazım her sene nasıl daha kötü olurum diye uğraşıyor. Milan City kombini yapıp 150 fırlattım milan attı şu an city de üzmezse zarar çıkacak inş
Ha aaaaaa şimdi görmüş oldum kral 😁biliyorum dost bu yorumu görmedin mi![]()
o zaman takibe devamHa aaaaaa şimdi görmüş oldum kral 😁
Devamke😁😍 reiso zaman takibe devam![]()
Aynen fenev den yattık ikili konbin tekrar yaptık beklemedeyizoo burda gizli işler dönüyomus![]()