http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Midas 300 TL Hediye Deneme Bonusu

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,165
1,170
113
nerde yazıyor kardeşim play store ile bulabilirsiniz diye aç köpek kim para çekmenin peşinde ben sadece burda muhebbeti dönüyor nedir ne değildir diye bakmak için söyledim yoksa siizn gibi 3 5 kuruş paranın peşinde değilim ben bu güne kadar aldığım deneme bonuslarının hiç birisinden tek bir kuruş çekmedim
İlk sayfada yazıyor ben yazdım benden önce başkası yazdı
Screenshot_2025-12-09-19-58-10-809_com.android.chrome-edit.jpg

emre45566

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,805
547
113
30 gun sonra cekım konuyu acan sallamıs hemde iyii sallamıs

denizcongar1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,463
510
113
nerde yazıyor kardeşim play store ile bulabilirsiniz diye aç köpek kim para çekmenin peşinde ben sadece burda muhebbeti dönüyor nedir ne değildir diye bakmak için söyledim yoksa siizn gibi 3 5 kuruş paranın peşinde değilim ben bu güne kadar aldığım deneme bonuslarının hiç birisinden tek bir kuruş çekmedim
Kör cahil bu varya birde malum partidir kesin

Devere991

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
525
177
43
zevk için oynuyorum kardeşim ne yani herkes para kazanmak için mi oynar sanıyorsun
Belli kamil bi bok vşk
Sen yeni başlamışsın demekki kumara şimdiden bırak bence kardeşim yazık etme kendine

Masterbilisim523

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22
8
3
Kardeşim herkes çekebiliyor hediye kripto paradır bazılarına 1 ay parayı işleterek yani 300 tl bloke koyuyor bazılarınada hemen 50 tl yatırıp çekme izni veriyo oda şirket kime ne çıkara diyor

dridvan527

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
459
129
43
Ee bende .0 80 kuruş yatırdım banada aynısı 333 verdi bisi yaramıyor kullanmıyorsun sanal canım benim 🤣
Hesabınızı kontrol ettiğimde hesap açılışınıza özel BTC kripto varlık hediye edildiği ve satışını gerçekleştirdiğinizi görüntülüyorum. Kampanya kapsamında tanımlanan Bitcoin’i platform içinde kullanabilir, alım-satım işlemleri yapabilirsiniz. BTC ödülü, ilk 30 gün boyunca Midas Kripto dışına transfer edilemez. Ancak 30 günün sonunda size tanımlanan 300 TL değerindeki hediye BTC kripto varlığınızı dilerseniz yatırım olarak değerlendirebilir ya da satış yapıp banka hesabınıza çekebilirsiniz.

dridvan527

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
459
129
43
Hesabınızı kontrol ettiğimde hesap açılışınıza özel BTC kripto varlık hediye edildiği ve satışını gerçekleştirdiğinizi görüntülüyorum. Kampanya kapsamında tanımlanan Bitcoin’i platform içinde kullanabilir, alım-satım işlemleri yapabilirsiniz. BTC ödülü, ilk 30 gün boyunca Midas Kripto dışına transfer edilemez. Ancak 30 günün sonunda size tanımlanan 300 TL değerindeki hediye BTC kripto varlığınızı dilerseniz yatırım olarak değerlendirebilir ya da satış yapıp banka hesabınıza çekebilirsiniz.