Dayi derken koçum anlamadım seni
Farklı bir hesaba aktaramazsin diyor dost kendi hesabına bozdurup cekebilirsinnasıl çektin sen ?
Ekli dosyayı görüntüle 897326
kendi hesabıma binance hesabıma btc olarak atıp mı çekeceğim ?Farklı bir hesaba aktaramazsin diyor dost kendi hesabına bozdurup cekebilirsin
Yok o uygulamada sadece bozdur btc olarak veriyor zatenkendi hesabıma binance hesabıma btc olarak atıp mı çekeceğim ?
dostum bozdurunca 300₺ üstünü çektiriyor mesala anında 307₺ mi oldu 7₺ çektiriyor sen 300ü nasıl çektin ?Yok o uygulamada sadece bozdur btc olarak veriyor zaten
50 TL'lik hesap onayı için yatırdım 350 olarak çektim dost btc olarak verdi bozdurdum farklı bir şey yapmadımdostum bozdurunca 300₺ üstünü çektiriyor mesala anında 307₺ mi oldu 7₺ çektiriyor sen 300ü nasıl çektin ?
50 TL yatirdigina emin misin
Kardeşlerim adam size iyilik yapıyor fikir veriyor yok sanal yok çekilmiyor diyorsunuz bende çektim aynıyerden bak inan mayan öküzler baksınEmin misin sanal olduğuna çekmediğim şeyi neden paylaşayım ki banka dekontunu görmek istersen sorun değil
Sağol dost belki insanlar faydalanır hepimiz tersoyuz diye paylaşım yapayım dedim de yöntemi anlatamadım galibaKardeşlerim adam size iyilik yapıyor fikir veriyor yok sanal yok çekilmiyor diyorsunuz bende çektim aynıyerden bak inan mayan öküzler baksın
Hesap onayı için 50 yatirinca sana btc veriyor ya dost 300 tl onu tlye dönüştür çek işte50 TL yatirdigina emin misin
En düşük 50 işlem yapılıyor dost zaten boyunca yine 350 olarak çekersinilla 50₺ mi yatırmak lazım kanka ? 10-20 olmaz mı
Ben de cektim dostumAt da bizde çekelim ozaman dostum belki bilmiuoruzdur bizde neden bilelim
Dostum herkesin mesajına kafan yorulmuyormu bak bende yatırdım 50tl çekilmiyor sadece yatırdığım para çekiliyor al sat yaptim yene yok şu işi şuraya tam olarak yazsan seni yormaz diye düşünüyorumDostlar midas kriptoya üyelik oluşturduktan sonra 50 tl işlem yapınca 300 değerinde btc hediye veriyor otomatik hesaba geciyor
Aynen bak attım sadece çekilebilir 50tl gözüküyor ama bakiye 350, diğer 300 çekilebilir gözükmüyorDostum herkesin mesajına kafan yorulmuyormu bak bende yatırdım 50tl çekilmiyor sadece yatırdığım para çekiliyor al sat yaptim yene yok şu işi şuraya tam olarak yazsan seni yormaz diye düşünüyorum