- 1,436
- 429
- 83
Maç sonu görüşürüzİnşallah be
Maç sonu görüşürüzİnşallah be
Atletico macında ilk yarı erken bir gol cıkarsa kebap en kötüsünü düşün ilk yarı gol olmazsa ikinci yarı bası 10-12 civarı ile baslar bozum hesap senin ama beklenilir yani
60 verecek 125K olacak toplamPeki JoJo kaç kat veriyor
Öyle vallaYa gelmezse diye düşünmüyor değilim ama bir saha 1K ile 130K bu kadar yaklaşamam ak
Sen bilirsin ama tek maç kalmışken 4/3 unu çöpe atma paraninYa gelmezse diye düşünmüyor değilim ama bir saha 1K ile 130K bu kadar yaklaşamam ak
Reis bekle capraza girme suan zaten caprazdan alacağını sana bozum veriyor düşününce sakince anlicaksın60 verecek 125K olacak toplam
Haydi atletico salla golleriiii60 verecek 125K olacak toplam
Walla gönül isterki dümdüz gelsin60 verecek 125K olacak toplam
Valencia rahat gelecek dostum şimdiden hayırlı olsun
Umarım ya kadrolar iyiAtletico macında ilk yarı erken bir gol cıkarsa kebap en kötüsünü düşün ilk yarı gol olmazsa ikinci yarı bası 10-12 civarı ile baslar bozum hesap senin ama beklenilir yani
Atletico macında her türlü ilk yarı cıkar bir gol bence onuda belirtiyim
Öyle değil işte çaprazı başka yerden girecekCapraz gircen 25 alcan zaten suan 25 alıyon bekle ilk 30 dk en kötü bozumda 7-8 eksik olur
Arkana yaslan maçı izleTek umudum İspanya bugün alt bu maç üste gider mi
3.5 Üst hemdeTek umudum İspanya bugün alt bu maç üste gider mi
Ah ulan ahhhÖyle değil işte çaprazı başka yerden girecek
Normal kupon gelirse katlanır arti kayıp bonusu diğer yerden alır
Sakin kal reis buraya kadar gelipte pişman olma izle maçı 5-10 dk fikir verir 😉Umarım ya kadrolar iyi
Dost az öncede yazdım beni yanlış anlama ama ligting kupon şartını karşılamıyor kuponun ona güvenerek çapraz alma 4.5 ve 5.5 marketlerini oynamamışsın .Tek umudum İspanya bugün alt bu maç üste gider mi