- 6,384
- 4,604
- 113
Hala aynı şwy aga birşey yok zatwn ortada vaatte yok bir güzellik olursa varsa nasibin gelir bulur seni ne bu telaşın hayırdırKnk sözüm meclisten dışarı kim buradaydı konu sahibi görüyor
Hala aynı şwy aga birşey yok zatwn ortada vaatte yok bir güzellik olursa varsa nasibin gelir bulur seni ne bu telaşın hayırdırKnk sözüm meclisten dışarı kim buradaydı konu sahibi görüyor
Ben yeni değilim bu birincisi. Sen benim muhatabım değilsin biraz gurur varsa sende muhattap olma demiştim. Burada senden fazla dostum var benim. Haydi şimdi işine bakDostum güzel kardesim bak yenisi bu kadar sivrilme istersen konularsa bir aydır bırdasın millet seni ayırt etmeden konulara alıyo dışlamıyo yapma böyle şeyler kim gelirse gelsin sen ses etme sana dost tavsiyesi
Gelir şimdi kendini uyanık sanan ne kazandik diyen tayfa
2 gündür takipteyim19.40'dan beri buradayım teşekkürler bb
Sen hayirmisin bilader. Biz vaad mi var dedik. Beleşçi adamlar çıkar gelir diyorum sen niye üzerine alınıyorsun. Sen forumun avukatimisin. Herseyi bu kadar biliyorsan bilim adamı ol. Yok sayildinHala aynı şwy aga birşey yok zatwn ortada vaatte yok bir güzellik olursa varsa nasibin gelir bulur seni ne bu telaşın hayırdır
Hee yeni deilsin ozmn nesin biliyomusn buraya multivolarak dönen bzenbazsın bir iş cevirisn ban yedin demek yeni değilsen bu oluyosun @Shellac @Daimon arkadas yeni değilmiş multi gelmiş bir kontrol ederseniz ipini sapını çıkar ortayaBen yeni değilim bu birincisi. Sen benim muhatabım değilsin biraz gurur varsa sende muhattap olma demiştim. Burada senden fazla dostum var benim. Haydi şimdi işine bak
Bu arkadaşın usakligini yapacağınızı sanmıyorum ama konuyuda uzatmak istemiyorum
Tebrikler dost sanada😉🙏dünyanın en banko kuponuydu bu arada ben de oynadım ben de ödülümü bekliyorum jojodan
Tebrikler Karadağlı dostdünyanın en banko kuponuydu bu arada ben de oynadım ben de ödülümü bekliyorum jojodan
Para cebimizde kaldi da arafta hala yatmio hesaba ilk defa kismetm varmisKazancin daim olsun dost🙏
@Shellac bu arkadaş multi muhabbeti yapıyor size saygimdan yok sayiyorum
Gelir knk kazancin daim olaa dostt🙏 bende kuruş yok yarın yemek param da yok valla knk 😔Para cebimizde kaldi da arafta hala yatmio hesaba ilk defa kismetm varmis![]()
Fazla heyecanlisin dost sakin demek istedi arkadaşBu arkadaşın usakligini yapacağınızı sanmıyorum ama konuyuda uzatmak istemiyorum