http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Mhmmtaydmir | Jojo Lightning Kupon Paylaşımı -2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
60000
Kupon Oranı
1.00

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,842
5,387
113
Dostum güzel kardesim bak yenisi bu kadar sivrilme istersen konularsa bir aydır bırdasın millet seni ayırt etmeden konulara alıyo dışlamıyo yapma böyle şeyler kim gelirse gelsin sen ses etme sana dost tavsiyesi
Ben yeni değilim bu birincisi. Sen benim muhatabım değilsin biraz gurur varsa sende muhattap olma demiştim. Burada senden fazla dostum var benim. Haydi şimdi işine bak

rdwnnn3434

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,466
438
83
Valencianın bir de penaltısını yedi hakem

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,842
5,387
113
Hala aynı şwy aga birşey yok zatwn ortada vaatte yok bir güzellik olursa varsa nasibin gelir bulur seni ne bu telaşın hayırdır
Sen hayirmisin bilader. Biz vaad mi var dedik. Beleşçi adamlar çıkar gelir diyorum sen niye üzerine alınıyorsun. Sen forumun avukatimisin. Herseyi bu kadar biliyorsan bilim adamı ol. Yok sayildin

Carmelo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,384
4,604
113
Ben yeni değilim bu birincisi. Sen benim muhatabım değilsin biraz gurur varsa sende muhattap olma demiştim. Burada senden fazla dostum var benim. Haydi şimdi işine bak
Hee yeni deilsin ozmn nesin biliyomusn buraya multivolarak dönen bzenbazsın bir iş cevirisn ban yedin demek yeni değilsen bu oluyosun @Shellac @Daimon arkadas yeni değilmiş multi gelmiş bir kontrol ederseniz ipini sapını çıkar ortaya

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,842
5,387
113
Hee yeni deilsin ozmn nesin biliyomusn buraya multivolarak dönen bzenbazsın bir iş cevirisn ban yedin demek yeni değilsen bu oluyosun @Shellac @Daimon arkadas yeni değilmiş multi gelmiş bir kontrol ederseniz ipini sapını çıkar ortaya
Bu arkadaşın usakligini yapacağınızı sanmıyorum ama konuyuda uzatmak istemiyorum

Victorosimhen

🇹🇷Karadenizli🇹🇷 Ben imkansıza zar attım..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,265
6,390
113
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...