Yaparsın aşkım 😍3 maçtanda 1er gol lazım dakikalar uygun neden olmasın
berkay bizde de manita yok işte Ersinle böyle takılıyoz napalım
Yaparsın aşkım 😍3 maçtanda 1er gol lazım dakikalar uygun neden olmasın
Yemişim manitasını Erhan hangi kız senin huzurunu verebilir tatlımYaparsın aşkım 😍
Eyvaaaah bizde de yok ama olsun yarın bmw yi alıyorum bizede düşer bi şeylerYaparsın aşkım 😍
Kızlar loading....Eyvaaaah bizde de yok ama olsun yarın bmw yi alıyorum bizede düşer bi şeyler![]()
kitlendim amk ne yazacagımı sasırdımYemişim manitasını Erhan hangi kız senin huzurunu verebilir tatlım![]()
Ahshshshshshshhshaha ulan Erhan durki duralım gece gece batığız zatenkitlendim amk ne yazacagımı sasırdımfazlada şeyapmayalım
![]()
İnşallah kanka fiyatta anlaşabilirsek olucak biraz ölücülük var biliyon muKızlar loading....![]()
Model ney kanka çakal kasa mıİnşallah kanka fiyatta anlaşabilirsek olucak biraz ölücülük var biliyon mu![]()
Yok kanka 2007 320dModel ney kanka çakal kasa mı
Oooooooo bayılırım be.Allah gönlüne göre versin kanka mükemmel arabaYok kanka 2007 320d
berkay ersin düştü bileOooooooo bayılırım be.Allah gönlüne göre versin kanka mükemmel araba
Saol kanka allah razı olsun ben aslında 2000 2001 520 hastasıyım ama biz ağır hasar kayıtlı alıyoruz böyle denk geldi bu seferOooooooo bayılırım be.Allah gönlüne göre versin kanka mükemmel araba
Okula arabayla gitmeye ikna edersem var bi antalyaya gelmemberkay ersin düştü biletatlım bi bmw ye hemen gevsedin meger her sey yalanmıs🤪
Şapşik şey saçmalama senden başkasını görür mü bu gözlerberkay ersin düştü biletatlım bi bmw ye hemen gevsedin meger her sey yalanmıs🤪
Kanka onun maliyetide seni boğarSaol kanka allah razı olsun ben aslında 2000 2001 520 hastasıyım ama biz ağır hasar kayıtlı alıyoruz böyle denk geldi bu sefer
Kanka 2000 2001 520 ye adamlar 80-90 istiyor ben 2007 320 yi 80e alıcam 4-5 lira masrafı var bana 85e gelicek sahibindene baktım en düşük ilan 96lira en az 10-15lira ekmek var arabada bizi o cezbetti zatenKanka onun maliyetide seni boğar
sen gelene kadar ben kısmetse çinçine tasınıyorumOkula arabayla gitmeye ikna edersem var bi antalyaya gelmem![]()
Şapşik şey saçmalama senden başkasını görür mü bu gözlerBen senin salata yapmana düştüm bmwler falan hikaye
![]()
Niye kanka eylülde açılıyor okul konyadayım ben ilçesindeyim Beyşehir diye arabayla 2saatte Antalya merkeze düşüyorumsen gelene kadar ben kısmetse çinçine tasınıyorum![]()
Niye kanka eylülde açılıyor okul konyadayım ben ilçesindeyim Beyşehir diye arabayla 2saatte Antalya merkeze düşüyorum