- 13,418
- 8,912
- 113
Birde 1.35 ten ah beTek maçtan devammmmEkli dosyayı görüntüle 82466
Birde 1.35 ten ah beTek maçtan devammmmEkli dosyayı görüntüle 82466
Kötü kaçmış geneTek maçtan devammmmEkli dosyayı görüntüle 82466
Şimdi baktım birde 3 sarıda kalmış ah be reis.60 dan bitime kadar 1 sarı bile gelmemişGerçek rizelilerle gerçek kasımpaşalılar sahada olsa maçta 15 kart olurdu işte yabancı kuralına takıldık![]()
Çıkardın mı zararı reis yaniŞimdide carpi ve almeria gol bekliyorum aynı anda direk oldu ikisindede
Zarar hicbirzaman olmadı ki zevkine oynuyorum sporu yoksa günahımı basmam spora bir veririse 4 alır limitim var o dolsun bırakacağım slot turnuvasına döneceğimÇıkardın mı zararı reis yani
Vallahi en temizi reisZarar hicbirzaman olmadı ki zevkine oynuyorum sporu yoksa günahımı basmam spora bir veririse 4 alır limitim var o dolsun bırakacağım slot turnuvasına döneceğim
HAydaaa Almeriadan gol mü gerekiyor reis şimdicarpi geldi almeriada attı iptal oldu![]()
Ohhh yarasın Mehmet reisimeİtalyadan aldık zararı
İnşallah buda olur reisJuventus iki gole kâr
verona çok iyi oynuyordu nasıl 2 yi atamadı dakika 90İtalyadan aldık zararı
Şimdi bi 50 daha attım 4.5 üst bekliyordum zaten diğer kuponda maçı izledim ev gole girdim giderse gitsinverona çok iyi oynuyordu nasıl 2 yi atamadı dakika 90![]()
lazio penaltıŞimdi bi 50 daha attım 4.5 üst bekliyordum zaten diğer kuponda maçı izledim ev gole girdim giderse gitsin
penatıyla alakası yoktu ama kaleci kabullendilazio penaltı