biz umutu etiketliyoz adam bizi takmıyor hayırdır olum siz
biz umutu etiketliyoz adam bizi takmıyor hayırdır olum siz
Nerde etiketliyonbiz umutu etiketliyoz adam bizi takmıyor hayırdır olum siz![]()
Bu kupon gelirse de 2 kişiye 75 tlBu gelirse Inter maçı ilk yarı sonucunu bilene 100 TL göndereceğim tahminleri alalım
TakipteyimBu kupon gelirse de 2 kişiye 75 tl
patates olduk geç kaldın kankaNerde etiketliyon
İzlanda Ligi'nde bı dkda iki gol olur öyle bi lig orası asıl mesele Inter samptoria çok kötüDk 70 0-0 daha .atmaları lazım hizlica
umarım jnmUmarım kazanırsın mehmet kardeş
PkUmarım kazanırsın mehmet kardeş
Ne gülüyonuz janım mesajlarıma bol şanslar diliyorum çekiliş diyorum ya çıkarsa diyorum çok mu belli ediyorum hahaumarım jnm
OkNe gülüyonuz janım mesajlarıma bol şanslar diliyorum çekiliş diyorum ya çıkarsa diyorum çok mu belli ediyorum haha![]()
63ten tavsan yapamadık yapsaydık iyiydiNe gülüyonuz janım mesajlarıma bol şanslar diliyorum çekiliş diyorum ya çıkarsa diyorum çok mu belli ediyorum haha![]()
Farkındaysan seni iplemiyorum , beni başkalarıyla karıştırıyorsun beni BİLEN BİLİR ayağını denk al !!
Biz etmiyoruz sen ediyorsun@MHKMHK Kardeşim hergün erhan umut ben guerra bi tane çekiliş konusunu p..ç edip sabaha kadar geyik yapıyoruz , anlaşılan bugünkü konu seninki olacak kusura bakma şimdiden![]()
Mermi 2 buçuk melyon haberin olsunFarkındaysan seni iplemiyorum , beni başkalarıyla karıştırıyorsun beni BİLEN BİLİR ayağını denk al !!![]()
![]()
Birisi var holigandan voleyi vurdu senin ve umutun haberi vardır ismini ifşa etmeyelim o geçim kaynağımız olcak holigan ödeyince siz rahat olun az önce telefondaydım sermayeyi bulduk63ten tavsan yapamadık yapsaydık iyiydiya kasa adamın şimdi dedik kalanla rulet oynarız benım olsa atardım kanka kendi işimi gördüm 25 liraya kalanla rulete girdik
![]()
Barışı bilen bilir kasa katlıyor 200ü 5 dk 1200 yapıyor 200 traslayıp 1k yı size teslim ediyorFarkındaysan seni iplemiyorum , beni başkalarıyla karıştırıyorsun beni BİLEN BİLİR ayağını denk al !!![]()
![]()