Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı MhkMhk / Dk 90 ms0

Poyrazz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,912
1,593
113
Dk 70 0-0 daha .atmaları lazım hizlica

Erosus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,720
2,434
113
@MHKMHK Kardeşim hergün erhan umut ben guerra bi tane çekiliş konusunu p..ç edip sabaha kadar geyik yapıyoruz , anlaşılan bugünkü konu seninki olacak kusura bakma şimdiden :D

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,225
84,938
113
Ne gülüyonuz janım mesajlarıma bol şanslar diliyorum çekiliş diyorum ya çıkarsa diyorum çok mu belli ediyorum haha :D
63ten tavsan yapamadık yapsaydık iyiydi :D ya kasa adamın şimdi dedik kalanla rulet oynarız benım olsa atardım kanka kendi işimi gördüm 25 liraya kalanla rulete girdik :D

Erosus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,720
2,434
113
63ten tavsan yapamadık yapsaydık iyiydi :D ya kasa adamın şimdi dedik kalanla rulet oynarız benım olsa atardım kanka kendi işimi gördüm 25 liraya kalanla rulete girdik :D
Birisi var holigandan voleyi vurdu senin ve umutun haberi vardır ismini ifşa etmeyelim o geçim kaynağımız olcak holigan ödeyince siz rahat olun az önce telefondaydım sermayeyi bulduk :D

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,225
84,938
113
Farkındaysan seni iplemiyorum , beni başkalarıyla karıştırıyorsun beni BİLEN BİLİR ayağını denk al !! :D :D
Barışı bilen bilir kasa katlıyor 200ü 5 dk 1200 yapıyor 200 traslayıp 1k yı size teslim ediyor
ben denedim borclarımdan kurtuldum
Allah razı olsun kardeş...