Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Mevlit Kandili 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kranlkadm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
491
135
43
Bazıları dinsizlere saygı duymuyorum diyor. Kimse kimseye saygı duymak zorunda değil tabi ki fakat şöyle bir gerçeklik var

Birisi size dinsiz olduğunu söylüyorsa, o kişi sizi büyük bir ihtimalle sizi dolandırmaya çalışmıyordur arkadaşlar. Çünkü herkes bilir ki din, birçok insanın yumuşak karnıdır ve bir dolandırıcı da bunu kullanmak ister. Sizlere sürekli ne kadar dindar olduğundan, ahiretten, cumaları kaçırmadığından falan bahseder. Hepsi güven kazanmak içindir.

Dinsiz adamı sevmiyorum diyen insanlar bence bunu bir düşünmeli. Ben dine inanmıyorum diyen insan dürüsttür. En azından insanların güveninini kazanıp dolandırmak için dindar kılığına bürünmüyordur
ya bi sg sende artık

Kranlkadm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
491
135
43
Peki senin ataların islamdan önce şerefsiz miydi. Ben demiyorum kendin söylüyorsun. Dinin hoşgörü tarafını da çok iyi yansıtıyorsun bu arada. İnsanlar senin gibileri gördükçe hızla dinden kopuyorlar zaten böyle devam et

Bin tane ateistin yapamadığını senin gibi 1 kişi yapar :)
bu arkadaş çok biliyor dc ge gel diyince gelmiyor konuşuyor sadece kelimeleri düzgün kullanıyormuş gibi yapıyor ama bir sikim bilmediğini kendisi de biliyor

gokhan85

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,101
366
83
Arkadaş kandillerin dini bı önemi yoktur Kuran'da geçmez insanlar sonradan çıkarmıştır.bunun dinle ne alakası var

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,078
13,761
113
Arkadaş kandillerin dini bı önemi yoktur Kuran'da geçmez insanlar sonradan çıkarmıştır.bunun dinle ne alakası var
Kandil geceleri Peygamber Efendimiz tarafından Müslümanlara bildirilmiş ve Peygamber Efendimiz tarafından da ibadet ile geçirilmiş mübarek gecelerdir. Peygamber Efendimiz dua kapılarının açık olduğu, Allah'ın rahmetini adeta yağmur gibi yağdırdığı bu geceleri Müslümanların ibadet içerisinde geçirmesini buyurmuştur.

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,475
2,635
113
bu arkadaş çok biliyor dc ge gel diyince gelmiyor konuşuyor sadece kelimeleri düzgün kullanıyormuş gibi yapıyor ama bir sikim bilmediğini kendisi de biliyor
Forumun açık ara en adi kullanıcısı. Sürekli Atatürk'e Cumhuriyete hakaretler eder

Hatay'daki depremi bile karma eğitim sistemine bağlayan bir kahpe.

En son yazdığı da bu. Dinsizlerin karıları bize helal diyor. Dine hakaret bile etmeden bir eleştiri getirilince 40 kişi hopluyor ama bu adinin kurduğu cümleye forumda kimse tepki bile göstermiyor

İnsanların çoğu iyi insanlar oldukları için inanmıyorlar zaten. Dinsizliğin vaad ettiği birşey olmadığı için inanıyorlar. Mehmet Akif Ersoy ne güzel söylemiş Allah vaad etmeseydi cenneti ona bile etmezlerdi secde diye

Son düzenleme:

gangplank

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,406
2,176
113
Tüm evreni yaratan bir varlık var ama benim kendisinin tek olduğunu söylememi istiyor. Ben kimim ki. Neyim. Sadece bir hiçim. Şu ucu bucağı belli olmayan bir evrende kum tanesi bile değilim. Senin tek olduğunu söylesem ne olur söylemesem ne olur. Dinlerdeki çoğu öğreti çok tuhaf geliyor zaten bana. Benim tek olduğunu söyleyip söylememe takılan bir tanrı. Enteresan bir teklik takıntısı var ve insanların sürekli tek olduğunu tasdik etmelerini istiyor ve cennete gitmenin büyük oranda kapısını açan şey de bu. Affetmeyeceği tek şey çünkü
[/QUOTE]
Türkiye deki çoğu insan inandığı dini bile bilmiyor peki sen neyi biliyorsun dostum inanmadığın boşluğu mu biliyorsun insanların ahını almayı bırak artık Ben kimim ki diyorsun İnsanların Müslümanlığına laf atıyorsun. Şeytan her daim vesvese veriyor senin inanmadığın boşlukta şeytan diye bir kavram var mı bilmiyorum tabi ki Allah'ı ne kadar çok anarsan o kadar çok yakın olursun. Ve unuttuğun şey Allah'ın insanlara ihtiyacı yok İnsanların Allah'a ihtiyacı vardır. Şu yazdığın basit şeyleri yapay zekaya sorsan onun bile cevap verebileceği derece de basit şeyleri kafanda kurgulayıp kendi kendini çıkmaza sokuyorsun. Hatasız kul yok. hepimiz hata yapıyoruz Dürüst olup tövbe etmek önemli olan

gangplank

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,406
2,176
113
Bana takıntı gibi geliyor. Ayrıca zamandan münezzeh, geçmişi geleceği ve herşeyi önceden bildiğini söyleyen, her şeyin başlangıcı olan bir varlığın öfkelenmesi de bana mantıksız geliyor. Kuranın neredeyse her sayfasında öfkeli bir tanrı profili var. En azından bana tuhaf geliyor
Neden tuhaf geliyor? bir insan hayır işlese Allah sevinse sana tuhaf gelir mi?

gangplank

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,406
2,176
113
Bazıları dinsizlere saygı duymuyorum diyor. Kimse kimseye saygı duymak zorunda değil tabi ki fakat şöyle bir gerçeklik var

Birisi size dinsiz olduğunu söylüyorsa, o kişi sizi büyük bir ihtimalle sizi dolandırmaya çalışmıyordur arkadaşlar. Çünkü herkes bilir ki din, birçok insanın yumuşak karnıdır ve bir dolandırıcı da bunu kullanmak ister. Sizlere sürekli ne kadar dindar olduğundan, ahiretten, cumaları kaçırmadığından falan bahseder. Hepsi güven kazanmak içindir.

Dinsiz adamı sevmiyorum diyen insanlar bence bunu bir düşünmeli. Ben dine inanmıyorum diyen insan dürüsttür. En azından insanların güveninini kazanıp dolandırmak için dindar kılığına bürünmüyordur
Cevap yazmayacaktim da şurada yaptığın safsata, iftira nedir? Sen bu kelimeleri kullanarak insanlara iftira atarak hakaret etmiş olmuyor musun sürekli hakaretten bahsediyorsun ya benim ne saygısızlığımı veyahut dolandırıcılığı gördün senin söylediğin kavram tüm müslümanları kapsıyor ve büyük günah işliyorsun haddin olmayan konulara girme. Sen neye dayanarak söylüyorsun ben dine inanmıyorum diyen adamın dürüst olduğunu aksine ben dine inanmayan adamdan korkarım Allah korkusu olmadığı için.

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,475
2,635
113
doğrusunu algıladığım için sana bunu dedim zaten. Ama sen bırak bunu daha algıladığın bişey olduğunu dahi sanmıyorum. 😂
Sen baya iyi algılıyorsun ama. Müslümanlara dolandırıcı demedigim halde öyle anladığına göre algın baya iyi

Bir de ağlamalı gülücük mü koymam gerekiyor sonuna

Wiskas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,544
2,030
113
Sen baya iyi algılıyorsun ama. Müslümanlara dolandırıcı demedigim halde öyle anladığına göre algın baya iyi

Bir de ağlamalı gülücük mü koymam gerekiyor sonuna
Dolandırıcının kim olduğu şahsî bişey din ile alakası yok ki. Ayrıca kusursuz olan İslamdır Müslümanlar değil ki. Algılamaya çalış bunu bence 🙃

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,475
2,635
113
Dolandırıcının kim olduğu şahsî bişey din ile alakası yok ki. Ayrıca kusursuz olan İslamdır Müslümanlar değil ki. Algılamaya çalış bunu bence 🙃
Senin gibi algısı kıt insanla uğraşmak istemiyorum. Ne istiyorsan onu anla. Ben sadece dolandırıcı insan senin karşına dinsizim diyerek çıkmaz dedim.

Okuduğunu anlayabilen bir müslüman bu cümleye takılmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...