Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Mevlit Kandili 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

darkevenger00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
923
274
63
İnsanoğlu binlerce yıldır algısını çokta ileriye taşıyamadı.Çünkü bunu toplum olarak yapmalı bakar körüz anlamlandıramadığımıZ şeylere hayal gücümüzle uydurduklarımıza inanıyoruz ya da başkalarının yalanlarına inanıyoruz.Hadislere inanmak zaten saçmalık kitap dururken

Wiskas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,544
2,030
113
Senin gibi algısı kıt insanla uğraşmak istemiyorum. Ne istiyorsan onu anla. Ben sadece dolandırıcı insan senin karşına dinsizim diyerek çıkmaz dedim.

Okuduğunu anlayabilen bir müslüman bu cümleye takılmaz
Müslüman olup olmaman senin bileceğin iş. Laf atman gerekmez. Hristiyanlar da aynı tanrıya inanıyor onlara bir lafın var mı peki.

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,470
2,633
113
Müslüman olup olmaman senin bileceğin iş. Laf atman gerekmez. Hristiyanlar da aynı tanrıya inanıyor onlara bir lafın var mı peki.
Bak dostum müslümana veya dinine laf atmıyorum. Konuyu gereksiz yere uzattın. Sadece bir dolandırıcı senin karşına dinsizim diyerek çıkmaz, dini kullanmaya çalışır dedim. Bu cümlede dine veya müslümana bir hakaret yok

Ayrıca ben sadece islama inanmıyorum demiyorum. Benim için tüm dinler aynı. Hepsinin insan yapımı olduğunu düşünüyorum. Katılırsın veya katılmazsın görüşümü söylüyorum. Seni ikna etme derdim yok. Bu ülkede de islam yaşandığına göre hristiyanlığı neden eleştirecem ben. Öyle olsa hristiyanlığı eleştiriririm. Sorduğun soru tuhaf

Son düzenleme:

X-RAY

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,925
8,727
113
Dün bir tane muska yazan piç yakalandı ya 175 milyon varmış banka hesabında. İşsiz bir adam. Kerizlerden toplamış

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,470
2,633
113
Dün bir tane muska yazan piç yakalandı ya 175 milyon varmış banka hesabında. İşsiz bir adam. Kerizlerden toplamış
Söylemek istediğim bu işte. Ne müslümana ne dinine hakaret ettim. Sadece dolandırıcılar sizi inancınız üzerinden kandırmaya çalışırlar, bir dolandırıcı sizin karşınıza dinsizim diyerek çıkmaz diyorum, eleman dinine hakaret olarak algılıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...