Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Mevlit Kandili 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,475
2,635
113
Bazıları dinsizlere saygı duymuyorum diyor. Kimse kimseye saygı duymak zorunda değil tabi ki fakat şöyle bir gerçeklik var

Birisi size dinsiz olduğunu söylüyorsa, o kişi sizi büyük bir ihtimalle sizi dolandırmaya çalışmıyordur arkadaşlar. Çünkü herkes bilir ki din, birçok insanın yumuşak karnıdır ve bir dolandırıcı da bunu kullanmak ister. Sizlere sürekli ne kadar dindar olduğundan, ahiretten, cumaları kaçırmadığından falan bahseder. Hepsi güven kazanmak içindir.

Dinsiz adamı sevmiyorum diyen insanlar bence bunu bir düşünmeli. Ben dine inanmıyorum diyen insan dürüsttür. En azından insanların güveninini kazanıp dolandırmak için dindar kılığına bürünmüyordur

SonholiganTexas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,144
595
113
Bazıları dinsizlere saygı duymuyorum diyor. Kimse kimseye saygı duymak zorunda değil tabi ki fakat şöyle bir gerçeklik var

Birisi size dinsiz olduğunu söylüyorsa, o kişi sizi büyük bir ihtimalle sizi dolandırmaya çalışmıyordur arkadaşlar. Çünkü herkes bilir ki din, birçok insanın yumuşak karnıdır ve bir dolandırıcı da bunu kullanmak ister. Sizlere sürekli ne kadar dindar olduğundan, ahiretten, cumaları kaçırmadığından falan bahseder. Hepsi güven kazanmak içindir.

Dinsiz adamı sevmiyorum diyen insanlar bence bunu bir düşünmeli. Ben dine inanmıyorum diyen insan dürüsttür. En azından insanların güveninini kazanıp dolandırmak için dindar kılığına bürünmüyordur
Ne anlatıyorsun bilader magara da yetistiysen eğer tabi ki dolandırıcı söz din adamları tarafından kandirilirsin, temelinde din eğitimi olan bir insan kimin ne olduğunu az çok uyanır

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,075
13,760
113
Sen hiç hayatında bir dolandırıcının dinsiz olduğunu söylediğini gördün mü. Ben kendi adıma konuşayım görmedim. Din insanların yumuşak karnı olduğu için bir dolandırıcı dini kullanmak ister. O yüzden sen dinsiz olduğunu dürüst bir şekilde söyleyenden değil, din bezirganlarından kork
Ne anlatıyorsun bilader magara da yetistiysen eğer tabi ki dolandırıcı söz din adamları tarafından kandirilirsin, temelinde din eğitimi olan bir insan kimin ne olduğunu az çok uyanır
Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az

Wiskas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,544
2,030
113
Bana takıntı gibi geliyor. Ayrıca zamandan münezzeh, geçmişi geleceği ve herşeyi önceden bildiğini söyleyen, her şeyin başlangıcı olan bir varlığın öfkelenmesi de bana mantıksız geliyor. Kuranın neredeyse her sayfasında öfkeli bir tanrı profili var. En azından bana tuhaf geliyor
Sen öyle algılamışsın

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,638
3,398
113
Kandiller ne kuranda ne hadislerde var, zamanında unuttum ilk selim miydi sonraki mi minarede kandil yakıp kutlama yapıyo nerden aklına gelsdiyse :p ta o zamandan bugüne gelenek kalıyor hiç bir dini anlamı yok

dridvan527

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
394
109
43
Bugüne özel bonus isteyen çıkmadı mı
O zamanın dünyasında bunlar gerekiyordu çünkü, çok tanrılı dinler vardı , dünyanın her tarafında farklı farklı şeylere tapanlar vardı, gene halen var , bundan dolayı belirtmiş olamaz mi
O zamanda tek değil bu zamanda da var Allah'ın ayetleri her zaman için geçerli görmüyormusun kardeşim benim bu forumda kaç tane dinsiz ve Allah'ı inkar eden var.

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,638
3,398
113
Din yada diğer konular,beni en çok şaşırtan biatkar insanlar,oldum olası dibine kadar araştırırım,babam sağa sola minnet etmeyen bi insandı,benim deneyemediğim ne varsa sen dene derdi :) daha 7 yaşında beni tekvandoya yazdırdı,aynı sene kuran kursuna gönderdi,orta sondayken klimacıya çırak verdi,16-17 yaşında market açtı,ülkü ocaklarına gönderdi,dspden aday yaptı vs her alana soktu,şimdi yaş 41 o kadar net anlıyorum hayatta her alanda her konuda bilgin olacak ki birileri sana bişey dediğinde biat etmeyeceksin aha bu böyle diyeceksin.,sizde etmeyin din,parti, iş vs herşeyi sorgulayın .

dridvan527

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
394
109
43

Ben Allah'ın emrettiği gibi Allah'a ve onun dinine inanmayanları sevmem. Onlara sevgi beslersen onlar gibi olursun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...