Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Metrobüste Öpüşenlere Tepki

Lafontaine

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
136
38
28
Oncelikle selamlar
Ben de fikrimi yazayim dedim.
Nusret'e gidip kuru-pilav istenmez herhalde veya bir sanayi lokantasina gidip meksika soslu julyen dogranmis et.
Baska bir deyisle de plaja seccade ile gidip denizden cikinca kuma serip namaz kilan gormedim gormekte istemem-istemeyiz herhalde yahut bunu kabul etmeyiz Türkler olarak.
Eskiden toplu tasima araclarinda bir kadina bir terbiyesizlik yapildiginda terbiyesizligi yapan canin tatliysa taksiye bin derdi o aracta bulunan hic kimse de gıkını cikarmazdı hatta cogu zaman kadın bile sesini cikarmaz adım cikar korkusuyla sineye cekerdi.Simdilerde duyarlilik son derece artti kadin sesini cikarmasa bile farkedenler tepkilerini ileri bir sekilde ortaya koyup gerekeni yapiyorlar-yapiyoruz.
Opusmeyi alt kati kiraya vermek icin ust katta yapilan sozlesme olarak ogrendik.
Benim ulkem topluma acik yerlerde cinsellik yasamaya hazir degil hazirda olmasin zaten.

Herhangi bir cafede lokantada yakinimizda oturup argo ve kufurlu olarak konusan gruplara ailemizin icinde tek erkek olmamiza ragmen kalkip o gruba aile var beyler demiyor muyuz biz?

ugur138

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,797
1,746
113
Oncelikle selamlar
Ben de fikrimi yazayim dedim.
Nusret'e gidip kuru-pilav istenmez herhalde veya bir sanayi lokantasina gidip meksika soslu julyen dogranmis et.
Baska bir deyisle de plaja seccade ile gidip denizden cikinca kuma serip namaz kilan gormedim gormekte istemem-istemeyiz herhalde yahut bunu kabul etmeyiz Türkler olarak.
Eskiden toplu tasima araclarinda bir kadina bir terbiyesizlik yapildiginda terbiyesizligi yapan canin tatliysa taksiye bin derdi o aracta bulunan hic kimse de gıkını cikarmazdı hatta cogu zaman kadın bile sesini cikarmaz adım cikar korkusuyla sineye cekerdi.Simdilerde duyarlilik son derece artti kadin sesini cikarmasa bile farkedenler tepkilerini ileri bir sekilde ortaya koyup gerekeni yapiyorlar-yapiyoruz.
Opusmeyi alt kati kiraya vermek icin ust katta yapilan sozlesme olarak ogrendik.
Benim ulkem topluma acik yerlerde cinsellik yasamaya hazir degil hazirda olmasin zaten.

Herhangi bir cafede lokantada yakinimizda oturup argo ve kufurlu olarak konusan gruplara ailemizin icinde tek erkek olmamiza ragmen kalkip o gruba aile var beyler demiyor muyuz biz?
bu anlattıkların hep insanla ugrasmak işte 0 bilim neyse konu derin ii gecele

ugur138

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,797
1,746
113
deger yargıları bilmem ne ülkeler uluslar falan filan inter milan

burak5826

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,823
864
113
Bence tepki gosteren insanlarin %99 kiskandiklari icin yasayamadiklari icin kiskanip tepki gosteriyor.

Basimdan gecen bir olay : birgun yolda yururken kucuk bir parkin icinden geciyordum karsidan sarmas dolas bir sevgili geliyordu banktada yasli bir adam oturuyordu tam adamin yanindan gecerken sesini yukseltip ey allahim ne gunlerw kaldik yarabbi diyerek sunlara bak dedi benden ona onay vermemi beklercesine bende amca bu gune kadar nie kaldin kalmasaydin dedim amca bozuldu tabi kardesim herkes ozgurdur sex yapan bir cift gordummu nie burda sex yapiyorsunuz die bisey demem en fazla isterseniz size birkac pozisyon goseterebilirim derim :)

Dip not: sex yapmaya karsi cikanlar toplum icinde sigara icmeyede karsi ciksin sonuc olarak kardesimiz var onlarda onlardan ornek alabilir ki toplumun yuzde elisi sigara iciyor die herkes sigara icecek degil bu tamamiyle yetistirilme tarzina bagli olan bisey ahlat aileden gelir
Bence yanlis dusunuyorsun ben tek basimayken gorursem ne rahatsiz olurum ne de tepki gosteririm ama yanımda annem veya kardesim varsa hem rahatsiz olurum hem de tepki gosteririm ne yapacaklarsa başbaşayken yapsınlar ama topluma acik yerlerde yapmaları yanlış birsey ozelliklede metroda

surgun57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,057
2,218
113
Abartmamak kaydıyla öpüşülebilir kanaatimce ;)
Benim fikrim hic kimse toplum icinde bu gibi mahremi durumlari yasamamali.toplum olarak git gide kotuye gitmeye basladi bu isler.namus iffet kavrami kalmadi.kimsenin kimseye saygisi kalmadi ku namus iffet konusunda.ben sahsen o ortamda olaydim mevzu cok farkli yerlere giderdi ben onlar opusuyorlar diye kafami baska tarafa cevirmek zorunda degilim.al kardesim gotur bi tenhaya orda ister em ister gom sana kim ne der orda gormezden gelinebilir ama bu ortamda olacak is degil iyiki orda degilmisim

Klan123

Her Zaman Zirvede Bırak
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,578
996
113
Bu videoda bu metro niye boş ayakta insan olması lazım değilmi:D

Rebirt7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,001
451
83
İnsanların başka işi yok onun kavgasını ediyolar zaten yorum yapmasalar onlar keserler millet aç köpek gibi atlıyor hemen herkes kendi yaptığından sorumlu

SonholiganTexas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,146
596
113
Arkadaşlar Twitter'da illa ki denk gelmissinizdir gerçekten genel fikri merak ediyorum metrobüste oturuyorsunuz karşınızdaki çift öpüşüyor rahatsız olur musunuz satasir mısınız yoksa görmezden mi gelirsiniz?
Ben tepki gösteririm kardeşim ufak öpme vs tamam bişey denmez de zaten oyle yiyişme falan sataşırım direk bizim Bi geleneklerimiz örf adetlerimiz var yüzyıllarda geçse kimse bu tabu yu yıkamaz herkesin ailesi var kız kardeşi annesi eşi var toplumu bozdurmaya sizde izin vermeyin

Scorfield

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,692
3,923
113
Ben tepki gösteririm kardeşim ufak öpme vs tamam bişey denmez de zaten oyle yiyişme falan sataşırım direk bizim Bi geleneklerimiz örf adetlerimiz var yüzyıllarda geçse kimse bu tabu yu yıkamaz herkesin ailesi var kız kardeşi annesi eşi var toplumu bozdurmaya sizde izin vermeyin
Haklısın dostum örf ve adetlerimiz kırmızı çizgimizdi zamanında

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
128,946
178,140
113
Metrobüste geçtik evde bile olmaz artık

surgun57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,057
2,218
113
Arkadaşlar Twitter'da illa ki denk gelmissinizdir gerçekten genel fikri merak ediyorum metrobüste oturuyorsunuz karşınızdaki çift öpüşüyor rahatsız olur musunuz satasir mısınız yoksa görmezden mi gelirsiniz?
Sen oyle san.simdi herkes evde cani sikilan bi adrenalin ariycak