Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Metrobüste Öpüşenlere Tepki

Unal57

Şerif
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,743
1,995
113
15 kadınla .. yaptım ama bakirim demek gibi bişey bu herhalde

Moderatör tarafında düzenlendi:

Unal57

Şerif
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,743
1,995
113
Ya kral valla şu haberi gördüm bi kez daha nefret ettim kadinlardan. Gencecik çocuk yazik oldu valla .bu ifadeyi mahkemede verirse müebbet yer bu aslan parcasi
Kariyi bı elime geçirsem zabahlara kadar bağırta bağırta ifade ezberletirim ona harfi harfine de işte

Moderatör tarafında düzenlendi:

Unal57

Şerif
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,743
1,995
113
Ya kral valla şu haberi gördüm bi kez daha nefret ettim kadinlardan. Gencecik çocuk yazik oldu valla .bu kaltak bu ifadeyi mahkemede verirse müebbet yer bu aslan parcasi
Biz çocuk ceza almasin diye Twitter'da yazıp çiziyoruz ırıspı sevgilisini koruyor halen lan adam ölmüş gitmiş zaten bı hayat kurtarma şansın var senin ifade ile çocuğun hayatını karartiyosun insanlık değil bu ya harbiden

ragnarlothbrok1234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,543
1,371
113
Biz çocuk ceza almasin diye Twitter'da yazıp çiziyoruz ırıspı sevgilisini koruyor halen lan adam ölmüş gitmiş zaten bı hayat kurtarma şansın var senin ifade ile çocuğun hayatını karartiyosun insanlık değil bu ya harbiden
Aynen kral malesef. Bazilarida anca burda boş yorum yapar. Sokakta böyle bi manyagin kadini dövdugunu gorse korkudan ödü g.tune girer.
Not : isteyen herkes üstüne alinabilir

Erosus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,720
2,434
113
45 yıl içerde yattım kötü bı insan değilim:))))))
Sen kader mahkumu kavramını bilmiyosun heralde , bu konu olan adam için demiyorum ama müebbet yiyen bi adamın da kötü olduğu anlamına gelmez böyle basit cümleler kurmamanı tavsiye ederim sana

Scorfield

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,692
3,923
113
Abartmamak kaydıyla öpüşülebilir kanaatimce ;)

Unal57

Şerif
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,743
1,995
113
Sen kader mahkumu kavramını bilmiyosun heralde , bu konu olan adam için demiyorum ama müebbet yiyen bi adamın da kötü olduğu anlamına gelmez böyle basit cümleler kurmamanı tavsiye ederim sana
Bu konu özelinde soyledim ben suçsuz yere yıllarca yatan çevremde de insanlar var diğer örneğime bak onu beğenirsin belki ;)

olursaolur

¯\_(ツ)_/¯ Şaşırt beni ¯\_(ツ)_/¯
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,136
1,156
113
Bence tepki gosteren insanlarin %99 kiskandiklari icin yasayamadiklari icin kiskanip tepki gosteriyor.

Basimdan gecen bir olay : birgun yolda yururken kucuk bir parkin icinden geciyordum karsidan sarmas dolas bir sevgili geliyordu banktada yasli bir adam oturuyordu tam adamin yanindan gecerken sesini yukseltip ey allahim ne gunlerw kaldik yarabbi diyerek sunlara bak dedi benden ona onay vermemi beklercesine bende amca bu gune kadar nie kaldin kalmasaydin dedim amca bozuldu tabi kardesim herkes ozgurdur sex yapan bir cift gordummu nie burda sex yapiyorsunuz die bisey demem en fazla isterseniz size birkac pozisyon goseterebilirim derim :)

Dip not: sex yapmaya karsi cikanlar toplum icinde sigara icmeyede karsi ciksin sonuc olarak kardesimiz var onlarda onlardan ornek alabilir ki toplumun yuzde elisi sigara iciyor die herkes sigara icecek degil bu tamamiyle yetistirilme tarzina bagli olan bisey ahlat aileden gelir

ugur138

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,790
1,734
113
Bence tepki gosteren insanlarin %99 kiskandiklari icin yasayamadiklari icin kiskanip tepki gosteriyor.

Basimdan gecen bir olay : birgun yolda yururken kucuk bir parkin icinden geciyordum karsidan sarmas dolas bir sevgili geliyordu banktada yasli bir adam oturuyordu tam adamin yanindan gecerken sesini yukseltip ey allahim ne gunlerw kaldik yarabbi diyerek sunlara bak dedi benden ona onay vermemi beklercesine bende amca bu gune kadar nie kaldin kalmasaydin dedim amca bozuldu tabi kardesim herkes ozgurdur sex yapan bir cift gordummu nie burda sex yapiyorsunuz die bisey demem en fazla isterseniz size birkac pozisyon goseterebilirim derim :)

Dip not: sex yapmaya karsi cikanlar toplum icinde sigara icmeyede karsi ciksin sonuc olarak kardesimiz var onlarda onlardan ornek alabilir ki toplumun yuzde elisi sigara iciyor die herkes sigara icecek degil bu tamamiyle yetistirilme tarzina bagli olan bisey ahlat aileden gelir
Bir de gelecek tahmin etmeye gerek yok hepimizin gecmişte yaptıgı olaylar gelecegimizi etkiliyor . Biz önce kültürlü toplum olmayı ögrenelim öpüşmeymiş gecelim bunları

ugur138

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,790
1,734
113
Cogu kez düşünürüm bu dunyaya gelirken aile secme sansı olsaydı cok daha değişik bir dumya yasardık
Derin mevzular

ugur138

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,790
1,734
113
Bu olaya gelince toplum zaten yozlasmıs. Burda öpüşen ciftte de hata var yasafıgı toplumun deger bazlarına gore hareket etmeliydi ama hormonlar agır basıyor

PoleStar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
427
155
43
Moskovada olsa kimse kimsenin umrunda olmaz.erzurumda olsa oyarlar.oruc tutmayanlari dövmek icin sopalarla gezen çeteler var ramazanda

PoleStar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
427
155
43
Moskovada olsa kimse kimsenin umrunda olmaz.erzurumda olsa oyarlar.oruc tutmayanlari dövmek icin sopalarla gezen çeteler var ramazanda
Antalyada yazin şortsuz gezeni bulamazsin.bunun gibi..çevre faktöru..nerede ne yapildigina bağli olarak toplumun tepkisi değisen bir konu.kişisek olarak bakarsan ne lüzümu var derim.

Xyz1234

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
61
7
8
Bir şey yapacağımız zaman bulunduğumuz toplum ve cevreyı hesaba katarak yapmalıyız ne olursa olsun sırf opusme mevzusu degıl hayattaki her davranışımızla

ugur138

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,790
1,734
113
czceh de partıler var :) bzm toplum onları gorse kalp krizinden gider gittiği yerde de biladersen şöle ayrıl derler

ugur138

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,790
1,734
113
rusya czceh bambaska bir boyutta :) bizde durum vahim elin elime degdi huylandım

ugur138

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,790
1,734
113
beyinle degil de insanla ugrasan bir toplum oldukca daha cok kaybederiz