- 4,743
- 1,995
- 113
Arkadaşlar Twitter'da illa ki denk gelmissinizdir gerçekten genel fikri merak ediyorum metrobüste oturuyorsunuz karşınızdaki çift öpüşüyor rahatsız olur musunuz satasir mısınız yoksa görmezden mi gelirsiniz?
Dibimde öpüşüyorlarsa az öteye gidin derim az ötede öpüşüyorlarsa karışmam istiyolarsaArkadaşlar Twitter'da illa ki denk gelmissinizdir gerçekten genel fikri merak ediyorum metrobüste oturuyorsunuz karşınızdaki çift öpüşüyor rahatsız olur musunuz satasir mısınız yoksa görmezden mi gelirsiniz?
Ya kardesim yok kültür vs .bilmem derken boku cikti isin. Hayrdr metrobuste opusuyolar. Ufak bi opme olsa analrm tmm eyw ona ama evinde yiyissinler anamiz bacmiz gorse nolacak. Iyice abartmaya basladi millet[/QUOTE' Alıntı:Kız arkadaşın yolda yürürken öpmek istedi seni , ya kızım git anam görür bacım görür mü diceksin gerçekten?
Dostum yorumumu iyice oku ufak bi opmeyse eyw dedim bu 1Kız arkadaşın yolda yürürken öpmek istedi seni , ya kızım git anam görür bacım görür mü diceksin gerçekten?
Yazdığım şeyleri özel olarak alma lütfen sadece merak ettiğim için sordumDostum yorumumu iyice oku ufak bi opmeyse eyw dedim bu 1
2.cisi yolda yürümekle toplu tasima aracnda öpusmek ayni sey degil.
3.cusu bnm yanmda kardesm varken o sekil birini gorursem kaldirip kaldirip vururum yere
Yok kral alinmadim zaten biliyorum seni sknti yokYazdığım şeyleri özel olarak alma lütfen sadece merak ettiğim için sordumseviliyosun
Ben alındım hacı küstüm sana geç yazdın onuKimse üstüne alınmasın bu arada!!!
sahnebetten bonus kazanmıssın ama k adın hatalı yazıyorArkadaşlar Twitter'da illa ki denk gelmissinizdir gerçekten genel fikri merak ediyorum metrobüste oturuyorsunuz karşınızdaki çift öpüşüyor rahatsız olur musunuz satasir mısınız yoksa görmezden mi gelirsiniz?
Üyeliğim yokmuş önceden hacı yeni üyelik açtım vermedi pne amdinsahnebetten bonus kazanmıssın ama k adın hatalı yazıyor
dm at ıstersen
Üyeliğim yokmuş önceden hacı yeni üyelik açtım vermedi pne amdin
Ben değilim reis ben katılmadım bile@Sedatgs1905 kavbet fs çekilişinde çıkmışsın hacı![]()