Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Metrobüste Öpüşenlere Tepki

Unal57

Şerif
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,743
1,995
113
Arkadaşlar Twitter'da illa ki denk gelmissinizdir gerçekten genel fikri merak ediyorum metrobüste oturuyorsunuz karşınızdaki çift öpüşüyor rahatsız olur musunuz satasir mısınız yoksa görmezden mi gelirsiniz?

kartalite1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
867
614
93
Arkadaşlar Twitter'da illa ki denk gelmissinizdir gerçekten genel fikri merak ediyorum metrobüste oturuyorsunuz karşınızdaki çift öpüşüyor rahatsız olur musunuz satasir mısınız yoksa görmezden mi gelirsiniz?
Dibimde öpüşüyorlarsa az öteye gidin derim az ötede öpüşüyorlarsa karışmam istiyolarsa :D

Moderatör tarafında düzenlendi:

Rastaman35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,837
1,316
113
Ağa İzmirli olarak söylüyorum eğer cayır cayır yiyişiyorlarsa uyaririm ama ufacık optuyse bişey demem yani ne olacak ki

ragnarlothbrok1234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,543
1,371
113
Ya kardesim yok kültür vs .bilmem derken boku cikti isin. Hayrdr metrobuste opusuyolar. Ufak bi opme olsa analrm tmm eyw ona ama evinde yiyissinler anamiz bacmiz gorse nolacak. Iyice abartmaya basladi millet

Unal57

Şerif
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,743
1,995
113
Ya kardesim yok kültür vs .bilmem derken boku cikti isin. Hayrdr metrobuste opusuyolar. Ufak bi opme olsa analrm tmm eyw ona ama evinde yiyissinler anamiz bacmiz gorse nolacak. Iyice abartmaya basladi millet[/QUOTE' Alıntı:
Kız arkadaşın yolda yürürken öpmek istedi seni , ya kızım git anam görür bacım görür mü diceksin gerçekten?

ragnarlothbrok1234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,543
1,371
113
Kız arkadaşın yolda yürürken öpmek istedi seni , ya kızım git anam görür bacım görür mü diceksin gerçekten?
Dostum yorumumu iyice oku ufak bi opmeyse eyw dedim bu 1
2.cisi yolda yürümekle toplu tasima aracnda öpusmek ayni sey degil.
3.cusu bnm yanmda kardesm varken o sekil birini gorursem kaldirip kaldirip vururum yere

Unal57

Şerif
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,743
1,995
113
Dostum yorumumu iyice oku ufak bi opmeyse eyw dedim bu 1
2.cisi yolda yürümekle toplu tasima aracnda öpusmek ayni sey degil.
3.cusu bnm yanmda kardesm varken o sekil birini gorursem kaldirip kaldirip vururum yere
Yazdığım şeyleri özel olarak alma lütfen sadece merak ettiğim için sordum :) seviliyosun

Sedatgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,209
1,152
113
Lan bi gidin ya yok şöyle yok böyle millet kafayı yemiş açıp da birbirlerine mi yapmışlar ne var öpüştülerse gayet doğal memleketinde zaten öpüşmek ayıp suç ama şiddet kadını dövmek serbest boş besinlerden nefret ediyorum bunların yaşaması hata Atacan bi çukura yakacan hepsini dünya hava alsın

habip7272

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,964
1,010
113
sahnebetten bonus kazanmıssın ama k adın hatalı yazıyor :)
dm at ıstersen

BJKrussz

Tek 🔫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,769
4,695
113
Umrumda olmaz..

ragnarlothbrok1234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,543
1,371
113
Burda yazmak sokakta kadini döven bi adama erkeklik yapmaya benzemez. Boş boş konusanlardan daha delikanli çikti çocuk. Insanlik yapti. Hayatinin hatasini yapti ama. Not : Bazi Kadinlarin anasi bile s.k.l.meli

Screenshot_20200211-200157_Twitter.jpg
(Kimse üstüne alinmasin)