http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti MetinReis / Uyandığımda 4 Bin Lira İstiyorum

Kupon Miktarı
800
Kupon Oranı
5.23

cinar123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
222
170
43
neden olmasın gelirse şahane bir rolling olmuş olur :D bol şans

erdalbakkal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,259
3,918
113
Bol şans dostum araya araya doğru siteyi bulmuşsun :)

erdalbakkal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,259
3,918
113
konuyla alakasız olucak ama site slotlarında ayarlama tarzında bir dalga var mı
Dostom Kıbrıs'ta 3-4 sene çalışmış arkadaş var site siteden değiştiğini bunu sitenin ayarladığini söylemişti doğru mu yalan mı ama bilmiyorum

cinar123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
222
170
43
atlasbette slot oynamak için girdiğimde slot oyununu açmıyordu canlı desteğe bağlanıp sorunu iletiyodum sonra tekrar giriş yapabilirsiniz diyordu. Yani randevuyla slot oynamayı sevmediğim için bıraktım bende oranın slotlarını :D

MetinReis

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
522
603
93
Dostom Kıbrıs'ta 3-4 sene çalışmış arkadaş var site siteden değiştiğini bunu sitenin ayarladığini söylemişti doğru mu yalan mı ama bilmiyorum
Şöyle kanka bildiğim kadarıyla oyuncu geri ödemesi pragmaticde %70 bunu site arttırabilir ancak düşüremez çünkü pragmatic ülkeler tarafından denetlenen bir kuruluş

cinar123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
222
170
43
Şöyle kanka bildiğim kadarıyla oyuncu geri ödemesi pragmaticde %70 bunu site arttırabilir ancak düşüremez çünkü pragmatic ülkeler tarafından denetlenen bir kuruluş
doğrudur illaki bizim de totemimiz olmuş ozaman betco altyapısında doğru düzgün vuramadım hiç hep hüsran