- 522
- 603
- 93
Bu arada bilerek nickname kısmını gizliyorum hatırlayan vardır geçen arkadaşın biri hakaret etmek istemiyorum betkolik hesabıma girmiştiArkadaşlar günün son kuponu gidip zıbarıyorum ben sabah görüşürüzEkli dosyayı görüntüle 170297
Eyvallah dostumneden olmasın gelirse şahane bir rolling olmuş olurbol şans
Ben atlastan normalde oynuyordum dostum zaten ama spor geneldeBol şans dostum araya araya doğru siteyi bulmuşsun![]()
Allah var 1 çekimim bile red yemedi @Atlasbet DestekBol şans dostum araya araya doğru siteyi bulmuşsun![]()
Atlasbet iyidir ama slotu çöp olduğu için bıraktım daha doğrusu bana birşey vermediAllah var 1 çekimim bile red yemedi @Atlasbet Destek
Bol sansArkadaşlar günün son kuponu gidip zıbarıyorum ben sabah görüşürüzEkli dosyayı görüntüle 170297
ödeme konusunda iyiler gerçektenAllah var 1 çekimim bile red yemedi @Atlasbet Destek
konuyla alakasız olucak ama site slotlarında ayarlama tarzında bir dalga var mıAtlasbet iyidir ama slotu çöp olduğu için bıraktım daha doğrusu bana birşey vermedi
Slotlar zaten ayarlı olur kanka site ayarlamaz onlar tamamen site kazancına göredir bunuda siteler inkâr etmez zatenkonuyla alakasız olucak ama site slotlarında ayarlama tarzında bir dalga var mı
Dostom Kıbrıs'ta 3-4 sene çalışmış arkadaş var site siteden değiştiğini bunu sitenin ayarladığini söylemişti doğru mu yalan mı ama bilmiyorumkonuyla alakasız olucak ama site slotlarında ayarlama tarzında bir dalga var mı
Şöyle kanka bildiğim kadarıyla oyuncu geri ödemesi pragmaticde %70 bunu site arttırabilir ancak düşüremez çünkü pragmatic ülkeler tarafından denetlenen bir kuruluşDostom Kıbrıs'ta 3-4 sene çalışmış arkadaş var site siteden değiştiğini bunu sitenin ayarladığini söylemişti doğru mu yalan mı ama bilmiyorum
200ü senin lan sözUyandığında 4 bin TL görmek istiyormussun 188 i benim 😂😂😂😂
Doğrudur o zaman dostumŞöyle kanka bildiğim kadarıyla oyuncu geri ödemesi pragmaticde %70 bunu site arttırabilir ancak düşüremez çünkü pragmatic ülkeler tarafından denetlenen bir kuruluş
Teşekkürler dostum makarasina yazdım umarım gelir200ü senin lan söz
doğrudur illaki bizim de totemimiz olmuş ozaman betco altyapısında doğru düzgün vuramadım hiç hep hüsranŞöyle kanka bildiğim kadarıyla oyuncu geri ödemesi pragmaticde %70 bunu site arttırabilir ancak düşüremez çünkü pragmatic ülkeler tarafından denetlenen bir kuruluş