- 358
- 181
- 43
Öyle söyleme üzülürüm ben ikizler burcuyumYeni yıla intihar ederken gircez suatım bütün sene ölmüş olmak için işimizi garantiye alıcaz bu sene
Öyle söyleme üzülürüm ben ikizler burcuyumYeni yıla intihar ederken gircez suatım bütün sene ölmüş olmak için işimizi garantiye alıcaz bu sene
Nerden dedin dost o mesajı ss atta millet kahin görsünDedik 30 fark atar diye dinlemiyorsun ki
niye reisAtmaz boşuna bekleme
Ulaş inşallah biri ben olurum 🥺Arkadaşlar sorumu olsun ben mı ulasayım 2 kısıye?
Ferdı senmısn@Metings1905 Metin abi bi 50 lira atmıycnmı bana ya walla takipteydm de![]()
Sen ulaş benceArkadaşlar sorumu olsun ben mı ulasayım 2 kısıye?
Sen ulaş gönlüne goreArkadaşlar sorumu olsun ben mı ulasayım 2 kısıye?
abi ben ferdi değilim yokFerdı senmısn
Sen ulaşArkadaşlar sorumu olsun ben mı ulasayım 2 kısıye?
Kolpacı çünkü 😂niye reis
Sen Ulaş gardasim..soracağın soruyu ben biliyom..Arkadaşlar sorumu olsun ben mı ulasayım 2 kısıye?
takipteydm walla abi dedim bi 50 lira atarsın payfixtende atmasadanda canın saolsunFerdı senmısn
İkizler deyince benim aklıma memeden baska bir şey gelmiyor Ferdi kardeşimÖyle söyleme üzülürüm ben ikizler burcuyum
@BonnieParker e pıpını göster 100 atcamabi ben ferdi değilim yok
Sadece ölüler görürNerden dedin dost o mesajı ss atta millet kahin görsün
Eniste kumari 2 3 aya birakicam yaz kenaraYeni yıla intihar ederken gircez suatım bütün sene ölmüş olmak için işimizi garantiye alıcaz bu sene
yaw abi bana 50 atta o görsün kim kolpacı kim deil@BonnieParker e pıpını göster 100 atcam