Kazanırsan efkalade mi seciyinDurla kazanıdsam @efkalade1 roll acıcak
Kazanırsan efkalade mi seciyinDurla kazanıdsam @efkalade1 roll acıcak
seni mi seçecektiKazanırsan efkalade mi seciyin
Senle o arasınsa kaldım kanka uyucam dedınKazanırsan efkalade mi seciyin
Secmesen uyurumSenle o arasınsa kaldım kanka uyucam dedın
Metin sende artık gözümden düştün. İyi geceler iyi forumlar.Senle o arasınsa kaldım kanka uyucam dedın
Lâ valla 2 kısı 150 yapcam bıde sen dıgerı @efkalade1 vıcdan yaptımSecmesen uyurum
Düşük oranlar anladım dostum boş sans tekrardan3 adımda 1000 anca olur
Birader sürekli etiket atma yanlış konuda basket sayıyorumLâ valla 2 kısı 150 yapcam bıde sen dıgerı @efkalade1 vıcdan yaptım
Gardaş 1800 var dedın senı secersem olur muMetin sende artık gözümden düştün. İyi geceler iyi forumlar.
Efkale kızgın emosu bırakır kurtulamazsin ddsdLâ valla 2 kısı 150 yapcam bıde sen dıgerı @efkalade1 vıcdan yaptım
1700 dur o...dGardaş 1800 var dedın senı secersem olur mu
Bol şans tefeci dost@efkalade1 sana birşey diyim mi çok yakında bir param var burada öyle bir roll yapıcamki rollün adı hose olarak değişecek. Para nasıl dağıtılır ders vericem bunlara.
Kanka öle desene ozaman senı secım 😀😀@efkalade1 sana birşey diyim mi çok yakında bir param var burada öyle bir roll yapıcamki rollün adı hose olarak değişecek. Para nasıl dağıtılır ders vericem bunlara.
Lan yok ben para istemiyorum ben sana ayar oldum. Bana dedin ya uyuyormuydun diye izle sen.Gardaş 1800 var dedın senı secersem olur mu
Uyusam sayılıyor muLâ valla 2 kısı 150 yapcam bıde sen dıgerı @efkalade1 vıcdan yaptım
Ne var bunda hosgeldın demem bıdaha ayıpLan yok ben para istemiyorum ben sana ayar oldum. Bana dedin ya uyuyormuydun diye izle sen.
Sayılmaz hakan kusura bakmaUyusam sayılıyor mu
aç şu roll'ü artık dizi izlicemLan yok ben para istemiyorum ben sana ayar oldum. Bana dedin ya uyuyormuydun diye izle sen.