- 8,447
- 10,675
- 113
Metinim üzülmek ister misinKem göz
Ekli dosyalar
-
121.3 KB Görüntüleme: 13
Metinim üzülmek ister misinKem göz
Bu kadar uykusuz kaldım değsin bariOlum git uyu haberlere çıkıcan ak pc başında öldü diye
Hg gardasim..gecen nasıl geciyorDaha çevrim çok sjjwjdjs
Metinim üzülmek ister misin
Gördüm bunu ya bu nolcakMetinim üzülmek ister misin
trabzon nasıl korner atamamış laMetinim üzülmek ister misin
Beşiktaş öne geçmeseydi 13-14 korner yine çıkardı masuaku denilen adam tek başına çıkarırdı öne geçince bjk maçı bıraktı((( trapzonin yüzünden..bı korner nedir
(
Volkan demirelim be ne puan almıştı sizdeeenGördüm bunu ya bu nolcak
Kanka ben kornerı 80 gıbı 2 tane çıkara yada 1 tane sarı kart 85 te oynuyorum 1xbette güzel oluyorBeşiktaş öne geçmeseydi 13-14 korner yine çıkardı masuaku denilen adam tek başına çıkarırdı öne geçince bjk maçı bıraktı
Neler kactı kaçtane ofsıde gol olduVolkan demirelim be ne puan almıştı sizdeeen
Bak inancın olsun bjk li içeri çevirdi adam kornere çelmek istedi top kornere gitmedi gol oldu kendi kalesine ben yatayım diye kendi kalesine girdi top aktrabzon nasıl korner atamamış la
Galibiyeti koruma duygusu,,bizde hoze yapıyor bunu...gol gelmese zaten bjk. Ortalığı yıkıyordu..rahat grlirdiBeşiktaş öne geçmeseydi 13-14 korner yine çıkardı masuaku denilen adam tek başına çıkarırdı öne geçince bjk maçı bıraktı
la bu maçta kornerin tam tersi olması lazımdı kötü olmuş teşkilat üyesiBak inancın olsun bjk li içeri çevirdi adam kornere çelmek istedi top kornere gitmedi gol oldu kendi kalesine ben yatayım diye kendi kalesine girdi top ak
Kuponda yatıyoe beraber uyuyunYatıyorum bu sefer
O hoze gavatı yüzünden 15k param gitti fb anderlet 3.5 üst oynamıştım 4-5 yapcağınız maça yattıGalibiyeti koruma duygusu,,bizde hoze yapıyor bunu...gol gelmese zaten bjk. Ortalığı yıkıyordu..rahat grlirdi![]()
Kaldı 1 gıttı oran2 korner 2.30 oran
1x bette hiç oynamadım2 korner 2.30 oran