- 20,892
- 12,178
- 113
totemdi isa gardaşımGelirse kırmızıya bas çek.
totemdi isa gardaşımGelirse kırmızıya bas çek.
Rollün allah belasını versin etkinlik olsun diye açıyoruz kayıp sorun değil kumar bu gider gelir milleti memnun edemiyoruz trip yiyoruz bi de kazanamayınca hangi mal kaybetmek için oynarRol olduğundan stresli oynuyor insan...rol yapmasan kasa basmaz duruma göre en azından sabahı ederdin..canın saholsun metinim
Sağa sola saçma zula yap yarın buradan bi ekmek parası çıkmaz söyleyeyim çok tehlikeli bi forum jdjsjdDur ben kazanıyorum destek çıkarım 😀😀😀
attığın kişileri yanlış seçiyorsun o zaman .dSağa sola saçma zula yap yarın buradan bi ekmek parası çıkmaz söyleyeyim çok tehlikeli bi forum jdjsjd
Doğru haklı olabilirsinattığın kişileri yanlış seçiyorsun o zaman .d
Ben sana liste yapım sağlam adamlarSağa sola saçma zula yap yarın buradan bi ekmek parası çıkmaz söyleyeyim çok tehlikeli bi forum jdjsjd
Maç 4-0 rakip 10 kişi dk 90 neden korner yapsınlar ki kanka uzatma bile 6-7 dk ise hakem 3-4 dk verir yürümezler bile2 adım rısk aldım 1 korner lazım
Olur ya uzatma fazla oluyo bunlarda2 adım rısk aldım 1 korner lazım
Risk o işteMaç 4-0 rakip 10 kişi dk 90 neden korner yapsınlar ki kanka uzatma bile 6-7 dk ise hakem 3-4 dk verir yürümezler bile
Doğrudurda bilemedimRisk o işte
Son 3 dakika ..2 adım rısk aldım 1 korner lazım
Canın sağolsunOlmadı rolü erken bıtırek dedik 2 adımda kısura bakmayın arkadaşlar 😟
Yattik..iyide uzatma vardı skora rağmen oynattı hakem2 adım rısk aldım 1 korner lazım
Aynen o dırekte dedım belki kaleciye mudahalesı vardır yokmuş akBi direk bi kaleci cikardi olmadi saglik olsun