- 8,683
- 3,748
- 113
evet 1 gol
evet 1 gol
Haklısın,,değmez,, adam olanla delikanlı olanla konuşulur anlaşılır,,dansöz istesemm pavyona giderim zaten,,eyvallah,, saol ikaz için,,cansın,,cenk tamam kardeş uzatmasende gerek yok
Adamsın Cenk ve haklısınHaklısın,,değmez,, adam olanla delikanlı olanla konuşulur anlaşılır,,dansöz istesemm pavyona giderim zaten,,eyvallah,, saol ikaz için,,cansın,,
Üzücüevet 1 gol
Kardeşş o elemanın rol u gelir mi sence,,lafını yutan adamın,,kalbi fesat insanın hiçbir şeyi düzgün olmazz,,emin ol,tecrübeyle sabittir,,evet 1 gol
yaw işte siz böyle yaptığınız için gelmiyor kardeşim.Kardeşş o elemanın rol u gelir mi sence,,lafını yutan adamın,,kalbi fesat insanın hiçbir şeyi düzgün olmazz,,emin ol,tecrübeyle sabittir,,
Eyvallah,,,o senin ADAM LIĞIN,,Adamsın Cenk ve haklısın
Olur olur,,,sıkıntı yok,,daha çoookk olur,,yaw işte siz böyle yaptığınız için gelmiyor kardeşim.
Zaten amaç o kardeşim,,mevzuya hakim değilsin,,başka bir konuda arkadaş ödül alıyor ve laf söylüyor ve konu açıcam 3 adımlık rol yapacam başarılı olursam ahmede memede ödül verecek diyor,,sonra konusunu açıyor kuponlarını takipliyoruzz,,sonrada sağdan yürü cüzdan bulursun moduna girip bi dünya laf söylüyor,,işte bu durumda bende susmadımm,,Haksızlık karışısında susan dilsiz şeytandır
Olur olurr,,az daha bekleyin,,karılar hep böyle yapıyor mk ırıspıları
Cenk acıkmıs doymuyor 🤣Ne olmuş burda la ole puaha
Kupon yattı pırasa kaldı sana puhahahZaten amaç o kardeşim,,mevzuya hakim değilsin,,başka bir konuda arkadaş ödül alıyor ve laf söylüyor ve konu açıcam 3 adımlık rol yapacam başarılı olursam ahmede memede ödül verecek diyor,,sonra konusunu açıyor kuponlarını takipliyoruzz,,sonrada sağdan yürü cüzdan bulursun moduna girip bi dünya laf söylüyor,,işte bu durumda bende susmadımm,,
Çünkü dilsiz şeytan değilim olmadım olmamda
Nolucak,,terbiyeslık işte,,çoluk cocukla uğraş dur,,yok biley,,herkes kendine yakışanı yapar,,Ne olmuş burda la ole puaha
Eyvallah ben pırasalı aldım kabul ettim,,Sapınıda sen alırsın dost,,,Kupon yattı pırasa kaldı sana puhahah
Susarmısn cenkEyvallah ben pırasalı aldım kabul ettim,,Sapınıda sen alırsın dost,,,