- 36,412
- 27,490
- 113
Tşkler bysTakipteyim kral,,rahat ol,,bolşanss kardeşim,,
Tşkler bysTakipteyim kral,,rahat ol,,bolşanss kardeşim,,
Herkes böle tskıp etse keşke 🤣Dakika 24 saplayın gacılar
Öyle oluyormu kral,,diğer konuda rol sahibine ve ortaya söyledin,,ayrıca rol açıcam ve bana atacağına dair,,msj ve görüntüler sabit,,buyur ysp dediğini,,Aha geldı talıplı kardesım gol olursa 200 sende tşkler
Bakıcazz,,Tşkler bys
At ss kardeşimÖyle oluyormu kral,,diğer konuda rol sahibine ve ortaya söyledin,,ayrıca rol açıcam ve bana atacağına dair,,msj ve görüntüler sabit,,buyur ysp dediğini,,
Kım kazanırsa cnk55 atıcak dedım @Erhan2121 kazandı ödül attı az önce sana öle herkese 2 3 ödül yok kardesım dıger arkadaşlarda nasıplenıcek sen hakkını aldın devam etÖyle oluyormu kral,,diğer konuda rol sahibine ve ortaya söyledin,,ayrıca rol açıcam ve bana atacağına dair,,msj ve görüntüler sabit,,buyur ysp dediğini,,
dostum ödül aldın dimi neden fazlasını istiyorsunÖyle oluyormu kral,,diğer konuda rol sahibine ve ortaya söyledin,,ayrıca rol açıcam ve bana atacağına dair,,msj ve görüntüler sabit,,buyur ysp dediğini,,
Ben atacağım yeri bilirim kardeşim,,3 kuruş için orasını burasını oynatıyor arkadaş,,az delikanlı olun,,At ss kardeşim
Olun derken ? Bana mı diyosunBen atacağım yeri bilirim kardeşim,,3 kuruş için orasını burasını oynatıyor arkadaş,,az delikanlı olun,,
Sana ödül vermıyorummmmmm vermıcem ıstedıgın yere at ödül @KaRaa hakkıBen atacağım yeri bilirim kardeşim,,3 kuruş için orasını burasını oynatıyor arkadaş,,az delikanlı olun,,
Tamam kes kardeşim,,az delikanlı ol,,değmez,, sen gayet iyi biliyorsun olanı biteni,, ayıptır az utan,,Kım kazanırsa cnk55 atıcak dedım @Erhan2121 kazandı ödül attı az önce sana öle herkese 2 3 ödül yok kardesım dıger arkadaşlarda nasıplenıcek sen hakkını aldın devam et
adama sana ödül vericem dedin mi laSana ödül vermıyorummmmmm vermıcem ıstedıgın yere at ödül @KaRaa hakkı
Cenk ödül aldı mı yani kardeşim anlamadım almadıysa bu konuda onun hakmı aldıysa karanın 😀Kım kazanırsa cnk55 atıcak dedım @Erhan2121 kazandı ödül attı az önce sana öle herkese 2 3 ödül yok kardesım dıger arkadaşlarda nasıplenıcek sen hakkını aldın devam et
Yaff seni parayla döverim ben,,al senin olsun,,şu halini gördüm ya oranı buranı oynattığı,, onun keyfi yeter,,hadi muhatap olma,,çakma delikanlı seni,,Sana ödül vermıyorummmmmm vermıcem ıstedıgın yere at ödül @KaRaa hakkı
Erhanın oncekı rolü takıp ettık erhan adam seç dedı 2 kısı sectım buda secılmedı kım kazanırsa ödül versın bu arkadaşa dedım erhan kazandı ödül verdı doymamıs bende de istiyoradama sana ödül vericem dedin mi la
Aynen öle devam et sağdan cüzdan bulursunYaff seni parayla döverim ben,,al senin olsun,,şu halini gördüm ya oranı buranı oynattığı,, onun keyfi yeter,,hadi muhatap olma,,çakma delikanlı seni,,
Bırak kardeşim,,dansöz modunda arkadaş,, orası burası ayrı oynuyor,,adama sana ödül vericem dedin mi la