http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Metings1905 | Kasa 200 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KaRaa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,687
3,751
113
27 oldu haydi

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,412
27,490
113
Öyle oluyormu kral,,diğer konuda rol sahibine ve ortaya söyledin,,ayrıca rol açıcam ve bana atacağına dair,,msj ve görüntüler sabit,,buyur ysp dediğini,,
Kım kazanırsa cnk55 atıcak dedım @Erhan2121 kazandı ödül attı az önce sana öle herkese 2 3 ödül yok kardesım dıger arkadaşlarda nasıplenıcek sen hakkını aldın devam et

KaRaa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,687
3,751
113
Öyle oluyormu kral,,diğer konuda rol sahibine ve ortaya söyledin,,ayrıca rol açıcam ve bana atacağına dair,,msj ve görüntüler sabit,,buyur ysp dediğini,,
dostum ödül aldın dimi neden fazlasını istiyorsun :D

cenk55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,027
4,505
113
Kım kazanırsa cnk55 atıcak dedım @Erhan2121 kazandı ödül attı az önce sana öle herkese 2 3 ödül yok kardesım dıger arkadaşlarda nasıplenıcek sen hakkını aldın devam et
Tamam kes kardeşim,,az delikanlı ol,,değmez,, sen gayet iyi biliyorsun olanı biteni,, ayıptır az utan,,

KaRaa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,687
3,751
113
30 oldu haydi gacılar

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,450
23,112
113
Cenk ödül aldı mı yani kardeşim anlamadım almadıysa bu konuda onun hakmı aldıysa karanın 😀

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,412
27,490
113
adama sana ödül vericem dedin mi la
Erhanın oncekı rolü takıp ettık erhan adam seç dedı 2 kısı sectım buda secılmedı kım kazanırsa ödül versın bu arkadaşa dedım erhan kazandı ödül verdı doymamıs bende de istiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...