http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Metings1905 / Kasa 1K Hedef 2 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,545
28,490
113
Arkadaşlar roll bu sekıl yapılır @Mrlbra tşkler sponsorluk ıcın 2 kısı 250 rol bakıyesı atıyorum roll burdan devam etsın gene burdan 1 2 kısıye ödülü verelım mümkünse takıp edenlerden kadro bozulmasın gene 2 adım yapılsın 1 kısıye ödül verılsın uyarmı?

heineken00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,011
3,956
113
Arkadaşlar roll bu sekıl yapılır @Mrlbra tşkler sponsorluk ıcın 2 kısı 250 rol bakıyesı atıyorum roll burdan devam etsın gene burdan 1 2 kısıye ödülü verelım mümkünse takıp edenlerden kadro bozulmasın gene 2 adım yapılsın 1 kısıye ödül verılsın uyarmı?
Roll bu şekilde yapılmaz en baştan takip edenlerden alınır ama sen ilk maçta olmayan sadece en son maçta gol yazana kazandırılan olmaz.

ddd8

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,288
923
113
Fakat biz telefon da yavaş . PC de olanlar hızlı çabuk nasıl yazacağız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...