- 37,545
- 28,490
- 113
Kazanan uyemız tebrık ederızGOL tebrikler
Kazanan uyemız tebrık ederızGOL tebrikler
saol knkKazanan uyemız tebrık ederız
Düzeltme olabilir yanlış gorduysemde özür dilerimKazanan uyemız tebrık ederız
Yapabilir o potansiyel var ondaDüzeltme olabilir yanlış gorduysemde özür dilerim
Roll bu şekilde yapılmaz en baştan takip edenlerden alınır ama sen ilk maçta olmayan sadece en son maçta gol yazana kazandırılan olmaz.Arkadaşlar roll bu sekıl yapılır @Mrlbra tşkler sponsorluk ıcın 2 kısı 250 rol bakıyesı atıyorum roll burdan devam etsın gene burdan 1 2 kısıye ödülü verelım mümkünse takıp edenlerden kadro bozulmasın gene 2 adım yapılsın 1 kısıye ödül verılsın uyarmı?
Yorum duzeltınce orda duzenlendı yazmıyormuYapabilir o potansiyel var onda
Fakat biz telefon da yavaş . PC de olanlar hızlı çabuk nasıl yazacağızArkadaşlar roll bu sekıl yapılır @Mrlbra tşkler sponsorluk ıcın 2 kısı 250 rol bakıyesı atıyorum roll burdan devam etsın gene burdan 1 2 kısıye ödülü verelım mümkünse takıp edenlerden kadro bozulmasın gene 2 adım yapılsın 1 kısıye ödül verılsın uyarmı?
ahaha aynenYapabilir o potansiyel var onda
Bilmiyorum düzenledi yazıyor ama adminler düzenleme yaparsa yazıyorYorum duzeltınce orda duzenlendı yazmıyormu
Kardesım en baştan soledım kabul ettınız nasıl seceyım onca kısı arasındaRoll bu şekilde yapılmaz en baştan takip edenlerden alınır ama sen ilk maçta olmayan sadece en son maçta gol yazana kazandırılan olmaz.
yazıyor kankaYorum duzeltınce orda duzenlendı yazmıyormu
Kardeş kusura bakma ama roll un mantığı bu değil mi neyse uzatmıyorum bol şansKardesım en baştan soledım kabul ettınız nasıl seceyım onca kısı arasında
Boşver be dost gelse de gidecek zaten adam en baştan kuralı belirledi bizede tamam demek düşer ortamı germeyelimRoll bu şekilde yapılmaz en baştan takip edenlerden alınır ama sen ilk maçta olmayan sadece en son maçta gol yazana kazandırılan olmaz.