- 37,543

- 28,488

- 113

1. Roll
2. Roll iban atsın dm
								2. Roll iban atsın dm
Tebrikler en umutsuz olduğum sendinArkadaşlar roll bu sekıl yapılır @Mrlbra tşkler sponsorluk ıcın 2 kısı 250 rol bakıyesı atıyorum roll burdan devam etsın gene burdan 1 2 kısıye ödülü verelım mümkünse takıp edenlerden kadro bozulmasın gene 2 adım yapılsın 1 kısıye ödül verılsın uyarmı?
EywTebrikler en umutsuz olduğum sendin
Kesene bereketTebrikler en umutsuz olduğum sendin
Dost @Cips bu arkadaşfa formda dağıtımcı kişilerden ben bir defa nasip olmadı ama birgece yargı dagiitina şahit olduk yani son adimdada gelse hakkediyor1. Roll
2. Roll iban atsın dm
Kazandın mı metinim1. Roll
2. Roll iban atsın dm
Bunsaatte burda olanların hepsi dağıtımcı zaten emin olabilirsinDost @Cips bu arkadaşfa formda dağıtımcı kişilerden ben bir defa nasip olmadı ama birgece yargı dagiitina şahit olduk yani son adimdada gelse hakkediyor
Şansını denemis@ddd8 sen neden iban attın kurnaz???
Benim yan hesap idare et metinim kazayla gelir diye yazdık affet@ddd8 sen neden iban attın kurnaz???
Dost sadece gördüm için yazayım dedim tabi sende kendi açından haklisin enbastan takip edeblerden secilse kimse niye beni seçmedi diyemez cubkun2 kişi denmişBunsaatte burda olanların hepsi dağıtımcı zaten emin olabilirsin![]()
Çakala bak yaŞansını denemis
1 rolling 2 rolinh dedin o yüzden. Bilemedim kurnaz lık değil kral@ddd8 sen neden iban attın kurnaz???
Kanka 2 adım rol acıcak arkadaşlar burdaki kişilere verılcek basarılı olursa az kal istersenHaydi buradaki arkadaşlara iyi geceler
Salaklık ozaman1 rolling 2 rolinh dedin o yüzden. Bilemedim kurnaz lık değil kral