Beni seçmediniz laaa harbiden beni sevmiyormuş
Beni seçmediniz laaa harbiden beni sevmiyormuş
Ula Erhan yazdım bunu bikenara.
tamam ben ödeyeceğim beşiktaş'a adama artık laf söylemeyin sende ödeyemeyeceğin borcun altına girme bir daha500 tl abi
tamam abim hayırlı geceler size bol kazançlarınız olsunSana bu forumda odul felan yok artık adamin parasını gonder önce sonra gel konus
La snaa 250 atmak istemedim yakışmaz bana diye sen daha iyilere layiksinBeni seçmediniz laaa harbiden beni sevmiyormuş![]()
sen ciddi misin abimtamam ben ödeyeceğim beşiktaş'a adama artık laf söylemeyin sende ödeyemeyeceğin borcun altına girme bir daha
Emeğine sağlık erho @Metings1905 kesene bereket metoo
Gerçekten sikintida bile olsan yaz söyle adama iyi niyetle kapılarını asla kapatma sana tavsiyemabi aylarca forumda yoktum zaten parasızım askerdeyim abi ne yapayım ne dolandırması
Tamam şimdi olduLa snaa 250 atmak istemedim yakışmaz bana diye sen daha iyilere layiksin
la niye ödüyorsun başkasının borcunu kardeşim git löseve bağış yap daha iyi.tamam ben ödeyeceğim beşiktaş'a adama artık laf söylemeyin sende ödeyemeyeceğin borcun altına girme bir daha
abim kaç defa yazdım 1 tane kötü söz kullanmadım müsait oldukça yazdım ferhat abim param yok sıkışığım diye o dolandırdın beni dedi dolandıran adam sıkkışık olduğunu söyler mi abiGerçekten sikintida bile olsan yaz söyle adama iyi niyetle kapılarını asla kapatma sana tavsiyem
son söylediğim sözdeki gibi söz verirsen evetsen ciddi misin abim
abim yok kimseden borç almıyorum arada roll açar mıyız gbisiinden diyorum o kadar bi ferhat abi çok yakın olmuştuk çok bi abilik yapmıştı bana o yüzden sıkıştıkm istemiştimson söylediğim sözdeki gibi söz verirsen evet
mesele borç ödemek değil iyilik eden iyilik bulur.la niye ödüyorsun başkasının borcunu kardeşim git löseve bağış yap daha iyi.
Eyvallah dostum büyüklük yaptıntamam ben ödeyeceğim beşiktaş'a adama artık laf söylemeyin sende ödeyemeyeceğin borcun altına girme bir daha
allah senden razı olsun abimesele borç ödemek değil iyilik eden iyilik bulur.
senin tercihin inş iyilik bulursun.mesele borç ödemek değil iyilik eden iyilik bulur.
tamam ben yazacağım onaabim yok kimseden borç almıyorum arada roll açar mıyız gbisiinden diyorum o kadar bi ferhat abi çok yakın olmuştuk çok bi abilik yapmıştı bana o yüzden sıkıştıkm istemiştim