- 5,861
- 1,670
- 113
Erhan tinlamadin ya la bizi.neyse canın saolsun bakalimTm dost ben seciyorum o zman eyw kesene bereket
Erhan tinlamadin ya la bizi.neyse canın saolsun bakalimTm dost ben seciyorum o zman eyw kesene bereket
aha başROLLL geldiErhann huhu 😂😂
Beni seç pikaçuTm dost ben seciyorum o zman eyw kesene bereket
üzmeseydin cocuguSen önce @Beşiktaş in borcunu ode konuyu terket hemen
açarsam ödeyeilriim abi para yok keyfi vermiyor değiliz kiSen önce @Beşiktaş in borcunu ode konuyu terket hemen
Erhan da beni sevmiyor 😂😂😂aha başROLLL geldi
Çocuk 42 yasinda ki adamdan para almış 7 ay olmuş her gün bi bahane felan o utanmıyormu kendinden yasta büyük adamı dolandırmayaüzmeseydin cocugu
Ya sende gecen rol axiyosun.rol acana kadar adamın parasını vermen gerekmiyomu önceaçarsam ödeyeilriim abi para yok keyfi vermiyor değiliz ki![]()
abi site freebet vermişti 50 kere açıkladım bunu benYa sende gecen rol axiyosun.rol acana kadar adamın parasını vermen gerekmiyomu önce
vay ipne vay ozaman fck fck yap broÇocuk 42 yasinda ki adamdan para almış 7 ay olmuş her gün bi bahane felan o utanmıyormu kendinden yasta büyük adamı dolandırmaya
Aynen öyle öde feromun parasini @calimlyÇocuk 42 yasinda ki adamdan para almış 7 ay olmuş her gün bi bahane felan o utanmıyormu kendinden yasta büyük adamı dolandırmaya
benide seven yok baksana kapi açik kaldikca şansimiz azaliyor neyse cocukla ilgileniyim bana kimse roll yaptirmaz senden baska.Erhan da beni sevmiyor 😂😂😂
ne kadar borcu var? bilgin var mıÇocuk 42 yasinda ki adamdan para almış 7 ay olmuş her gün bi bahane felan o utanmıyormu kendinden yasta büyük adamı dolandırmaya
abi aylarca forumda yoktum zaten parasızım askerdeyim abi ne yapayım ne dolandırmasıÇocuk 42 yasinda ki adamdan para almış 7 ay olmuş her gün bi bahane felan o utanmıyormu kendinden yasta büyük adamı dolandırmaya
500 tl abine kadar borcu var? bilgin var mı
Sana bu forumda odul felan yok artık adamin parasını gonder önce sonra gel konusabi aylarca forumda yoktum zaten parasızım askerdeyim abi ne yapayım ne dolandırması
bol şanslar