- 8,393
- 4,158
- 113
Bırakmamın sebebi adamlar parayı yatırıyor efsunlara arttırmalara hızlıca gelişiyorlar
kupondan vurduğundan ayır yatır knka sendeBırakmamın sebebi adamlar parayı yatırıyor efsunlara arttırmalara hızlıca gelişiyorlar
Bıraktım knk kupon daha gelmedi ki akşam maçlar maçta yok zaten bültende bakalım milosbete attıydım işte 1.5k parayı 5 e bölüp bişeyler yaptık bakalım gelirse kredi kartına atıcamkupondan vurduğundan ayır yatır knka sende
Dost milos güncel link nedir bulamadımBıraktım knk kupon daha gelmedi ki akşam maçlar maçta yok zaten bültende bakalım milosbete attıydım işte 1.5k parayı 5 e bölüp bişeyler yaptık bakalım gelirse kredi kartına atıcam
doğrudur knk ben genel bahsettim hani kazanınca falan az biraz oyun için ayırırsın köşeye diye ben de silkroad online oynuyorum öyle yapıyorumBıraktım knk kupon daha gelmedi ki akşam maçlar maçta yok zaten bültende bakalım milosbete attıydım işte 1.5k parayı 5 e bölüp bişeyler yaptık bakalım gelirse kredi kartına atıcam
www.milosbet594.comDost milos güncel link nedir bulamadım
Knk o oyunuda bilmiyorum ki ben evdeyim çalışmıyorum bi işte ama şöyle güzel para kazandıran oyun olsa oynarım oyun içi yangı gerçeğe çevirmek gibi mobile2 de baya iyi para kasıyordum onunda cıvkı çıkınca bıraktım işte herkes gelişince ben öylece kalakaldım 45 50 levelde elimde +6 dolunay kılıcıyla sjsjsjdoğrudur knk ben genel bahsettim hani kazanınca falan az biraz oyun için ayırırsın köşeye diye ben de silkroad online oynuyorum öyle yapıyorum
orası öyle tabi benim de çarım iyi değil ama bende zevk almak için oynuyorumKnk o oyunuda bilmiyorum ki ben evdeyim çalışmıyorum bi işte ama şöyle güzel para kazandıran oyun olsa oynarım oyun içi yangı gerçeğe çevirmek gibi mobile2 de baya iyi para kasıyordum onunda cıvkı çıkınca bıraktım işte herkes gelişince ben öylece kalakaldım 45 50 levelde elimde +6 dolunay kılıcıyla sjsjsj
Yang kaç para oldu knk 1m en son 90 tlden satılıyordu 5 ay önce felan ahshdhdh ben günde 20m 25m kasıyordumorası öyle tabi benim de çarım iyi değil ama bende zevk almak için oynuyorum
Çoğunlukla en güzel para efsun nesnesi ederdi şansıma metinlerden 2 şerli efsun nesnesi düşerdi banada ajsjjsorası öyle tabi benim de çarım iyi değil ama bende zevk almak için oynuyorum
knk ben metin 2 bilmiyom ya silkroad online tr oynuyomYang kaç para oldu knk 1m en son 90 tlden satılıyordu 5 ay önce felan ahshdhdh ben günde 20m 25m kasıyordum
Hm anladım knk o oyun güzel miknk ben metin 2 bilmiyom ya silkroad online tr oynuyom
Ben 3. Serverdayim 1m Yang 12 lira sen nerdeydin bilmem.ya oyun çok değişmiş yada mobil versiyonunu böyle yapmışlar.oyun direkt para yatırma üzerine kurulmuş parayı veren düdüğü çalıyor ben 10 15 gun önce başladım yatırma imkanım oldu ama yaptırmadım.hic yatırmadan oynanirmi onu çözmeye calisiyorumYang kaç para oldu knk 1m en son 90 tlden satılıyordu 5 ay önce felan ahshdhdh ben günde 20m 25m kasıyordum
knk 25senelik oyun oda metin2 oynayanlar sevmez biz silkroad oynayanlarda metin2 sevmeyiz bi kutuplaşma söz konusu genel olarakHm anladım knk o oyun güzel mi
Ooo 3. Server mi açılmış ne zaman açıldı knkBen 3. Serverdayim 1m Yang 12 lira sen nerdeydin bilmem.ya oyun çok değişmiş yada mobil versiyonunu böyle yapmışlar.oyun direkt para yatırma üzerine kurulmuş parayı veren düdüğü çalıyor ben 10 15 gun önce başladım yatırma imkanım oldu ama yaptırmadım.hic yatırmadan oynanirmi onu çözmeye calisiyorum
Ben bilmiyorum ki benim olandan bitenden haberin yok.dedim ya 10 15 gün oldu başlayalı hiç itemim yok biraz BK falan biriktirdim bide 40 ort dolu düşürdüm item yaptığım zaman kasmaya başlarım.ama oyun direkt para yatırmaya zorluyor.ben para yatırma niyetinde değilim ama para çekme niyetim var 😁Ooo 3. Server mi açılmış ne zaman açıldı knk
Efsun nesnesi kaclik metinden dusuyor bro?ben en baba 35lik metin kesiyorum 2.koyden cikmadim henuzOoo 3. Server mi açılmış ne zaman açıldı knk
2.köyde kıskançlık 35 levellik karanlık 30 levellik siyah metin 25 levellik bunlardan düşüyor knk zaten bunlar var sadece 2.köyde sjjdjdEfsun nesnesi kaclik metinden dusuyor bro?ben en baba 35lik metin kesiyorum 2.koyden cikmadim henuz
Ama metin aralarında ya 5 ya 10 level farka dikkat et item atmaz yoksa efsun felan herhangi bi item ya 5 di yada 10 duEfsun nesnesi kaclik metinden dusuyor bro?ben en baba 35lik metin kesiyorum 2.koyden cikmadim henuz