Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Metin2 Mobile Oynayan Var Mı

Mercedes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
305
501
93
Yok knka ben yeniyim arkadaşlar ilgileniyor genelde 😂 45 level suram kulede takılıyom öyle. O yüzden kulelik itemler kısmına bakarim diyordum. Ne var kulelik
Ayak kolye kalkan bilezik ne istiyon sağlam kulelik itemler pahalı olur biliyon demi

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,071
58,219
113
Ooo iyi paraymis 😁 ama piyasaya hiç hakim değilim.mobilde pazar olayı çok değişik olmuş para nerde nasil kasiliyordu onu bile hatırlayamadım.konuyu açma amacım bilgi alisverisiydi zaten.ben şimdilik sadece metin kesiyorum seviyem çok düşük dün başladım.pazari bulana kadar canım çıktı.envanter bk dolu BK fiyatlarını ogrensem pazar acicam.hanhi bklar para ediyordu onuda hatırlamıyorum savaşçı bklari iyi paraydi sadece o aklımda kalmis

Mercedes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
305
501
93
Ooo iyi paraymis 😁 ama piyasaya hiç hakim değilim.mobilde pazar olayı çok değişik olmuş para nerde nasil kasiliyordu onu bile hatırlayamadım.konuyu açma amacım bilgi alisverisiydi zaten.ben şimdilik sadece metin kesiyorum seviyem çok düşük dün başladım.pazari bulana kadar canım çıktı.envanter bk dolu BK fiyatlarını ogrensem pazar acicam.hanhi bklar para ediyordu onuda hatırlamıyorum savaşçı bklari iyi paraydi sadece o aklımda kalmis
Sen sadece hava öfke keskinlik topla öfke keskinlik 50k hava 550-650k arası