Piyasa şuan oyun içinde 21-22 oyundisi 18-19Sen piyasa dediğin kaç para ona göre diyelim 🤣
Piyasa şuan oyun içinde 21-22 oyundisi 18-19Sen piyasa dediğin kaç para ona göre diyelim 🤣
Grubun var mı wp grubunPiyasa şuan oyun içinde 21-22 oyundisi 18-19
Server değiştirmede mi var oyunda.suan tuvadaki karakteri alestaya geçirebiliyor muyum?İstersen tuva devam et en sonunda server değiştirirsin çoğu kişi alestaya geçti
Yok knka ben yeniyim arkadaşlar ilgileniyor genelde 😂 45 level suram kulede takılıyom öyle. O yüzden kulelik itemler kısmına bakarim diyordum. Ne var kulelikGrubun var mı wp grubun
Yok orayı bırakıp alestaya geçenlerServer değiştirmede mi var oyunda.suan tuvadaki karakteri alestaya geçirebiliyor muyum?
Oyun içi 22 dediğin ne kadar yaniGrubun var mı wp grubun
Ayak kolye kalkan bilezik ne istiyon sağlam kulelik itemler pahalı olur biliyon demiYok knka ben yeniyim arkadaşlar ilgileniyor genelde 😂 45 level suram kulede takılıyom öyle. O yüzden kulelik itemler kısmına bakarim diyordum. Ne var kulelik
Gaya mağazası var orda sen ben gibi insanlar oyun parası kasıp oyun parasını gerçek paraya satıyorlar oyun içi bu tabi vergileri oluyor oyunun oyun dışı vergi olmuyor ama sağlam adam bulman gerekiyor dolandirilabilirsinOyun içi 22 dediğin ne kadar yani
1 m 22₺ yaniOyun içi 22 dediğin ne kadar yani
Cennet bilezik kolye küpe bakıyorum 54 e aticam hesabı. Var mı elinde fiyat konusu halledilirAyak kolye kalkan bilezik ne istiyon sağlam kulelik itemler pahalı olur biliyon demi
🤣 Sen 54 yap ben istediğim her itemi bulurum sen paradan haber et 🤣Cennet bilezik kolye küpe bakıyorum 54 e aticam hesabı. Var mı elinde fiyat konusu halledilir
Ooo iyi paraymis 😁 ama piyasaya hiç hakim değilim.mobilde pazar olayı çok değişik olmuş para nerde nasil kasiliyordu onu bile hatırlayamadım.konuyu açma amacım bilgi alisverisiydi zaten.ben şimdilik sadece metin kesiyorum seviyem çok düşük dün başladım.pazari bulana kadar canım çıktı.envanter bk dolu BK fiyatlarını ogrensem pazar acicam.hanhi bklar para ediyordu onuda hatırlamıyorum savaşçı bklari iyi paraydi sadece o aklımda kalmis1 m 22₺ yani
Sen sadece hava öfke keskinlik topla öfke keskinlik 50k hava 550-650k arasıOoo iyi paraymis 😁 ama piyasaya hiç hakim değilim.mobilde pazar olayı çok değişik olmuş para nerde nasil kasiliyordu onu bile hatırlayamadım.konuyu açma amacım bilgi alisverisiydi zaten.ben şimdilik sadece metin kesiyorum seviyem çok düşük dün başladım.pazari bulana kadar canım çıktı.envanter bk dolu BK fiyatlarını ogrensem pazar acicam.hanhi bklar para ediyordu onuda hatırlamıyorum savaşçı bklari iyi paraydi sadece o aklımda kalmis
Benim dediğim alesta sunucu piyasası diğerini bilmemSen sadece hava öfke keskinlik topla öfke keskinlik 50k hava 550-650k arası
Keskinlik hangi karakterini surami?Sen sadece hava öfke keskinlik topla öfke keskinlik 50k hava 550-650k arası
Evet büyülü keskinlikKeskinlik hangi karakterini surami?
Bro pazar kurduğun zaman telefonun ekranı acikmi kalmali o iş nasıl oluyor şuan ilk öğrenmem gereken iş o.tlfn oto kilitleniyor Max 30 dk sonra o zaman ne oluyor?Evet büyülü keskinlik
Tamamdır aklımda kalsın bu. Hafta içi müsait olduğumda kasacagim zaten. Yüzük ve madalyon ile 6 saatte 54 e atarım gibi duruyor.🤣 Sen 54 yap ben istediğim her itemi bulurum sen paradan haber et 🤣
Paket al nesne marketten en düşük miktarda fcoin satın alıpBro pazar kurduğun zaman telefonun ekranı acikmi kalmali o iş nasıl oluyor şuan ilk öğrenmem gereken iş o.tlfn oto kilitleniyor Max 30 dk sonra o zaman ne oluyor?
Kardeş cvp için tskr ederim ama anlamadım dedigini.faha hiç pazar açmadım pazarada 1 kere girdimPaket al nesne marketten en düşük miktarda fcoin satın alıp