Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Metin2 Mobile Oynayan Var Mı

profat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
273
104
43
Kardeş cvp için tskr ederim ama anlamadım dedigini.faha hiç pazar açmadım pazarada 1 kere girdim
Nesne markette 15 günlük çevrimdışı Pazar var. Onunla açarsan marketi market orda kalır sen istediğin gibi farm yaparsın. Çokta pahalı bişey değildi fiyatını hatırlayamıyorum şuan

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,071
58,219
113
Nesne markette 15 günlük çevrimdışı Pazar var. Onunla açarsan marketi market orda kalır sen istediğin gibi farm yaparsın. Çokta pahalı bişey değildi fiyatını hatırlayamıyorum şuan
Eyw çok tşk ettim.onu almazsan ne oluyor ekran hep acıkmış kalmalı?normal pazar kurabiliyor muyum?,

rmzn34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
266
80
28
Ne oynardık be zamaninda

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,569
7,282
113
Mobili cikmis yine oyna.kumardan kurtarir seni
Abi oyunun kendisi bi kumar zaten 300-500 k para yatiranlar var belki fazlasida olabilir. Bide oyunda gercek parayla item satma olayi var. Ya tamamiyle kumar optimizasyon sorunlari vb bi suru sorun var. Royale olan bi tik daha iyi

ka1gan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,584
1,942
113
Bu ara boş vaktim biraz fazla hastahane işlerim bitene kadarda bayağı boş vakit olucak bu oyunu oynayan varmı.ben 20 sene önce normal versiyonunu oynuyordum mobilide çıkmış daha yeni gördüm.oynayan varsa yardimlasalim.oyunu komple unutmuşum be ama hala zevkli
Geçmiş olsun abi önemli bir şey var mı hastane işlerinde

Mercedes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
305
501
93
Bro pazar kurduğun zaman telefonun ekranı acikmi kalmali o iş nasıl oluyor şuan ilk öğrenmem gereken iş o.tlfn oto kilitleniyor Max 30 dk sonra o zaman ne oluyor?
Nesne markette kişisel premium dükkan var 150 ep 15 gün boyunca kurarsın pazar açık kalır diğer türlü zor zaten

ihsanemir61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,969
1,210
113
pekala farm yapan var mı pvp olmayan
yabancı sunucularda de yada italy

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,071
58,219
113
Abi oyunun kendisi bi kumar zaten 300-500 k para yatiranlar var belki fazlasida olabilir. Bide oyunda gercek parayla item satma olayi var. Ya tamamiyle kumar optimizasyon sorunlari vb bi suru sorun var. Royale olan bi tik daha iyi
Bn zaten item satma niyetindeyim bro yoksa oyun oynamak istediğimden degil

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,071
58,219
113
Geçmiş olsun abi önemli bir şey var mı hastane işlerinde
Yok önemli olan varsa ondan haberim yok ama sol kolumda bı sıkıntı var onu halletmeye ugrasiyorum neymiş onu bile öğrenemedim sonuç gostericez randevu alabilirsek

styks

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
185
70
28
Tuva da 54 lvl çar var satılık hava kılıcı felan P Uygun'a vericem ilgilenen varsa bıraktım oyunu

Hantos21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,226
566
113
Para yok bonus yok arayan site yok kodlar fıs ne boktan bi gün bu ya

Jokkers

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,588
1,547
113
Warzone oynayın keyfinize bakın

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,071
58,219
113
Nesne markette kişisel premium dükkan var 150 ep 15 gün boyunca kurarsın pazar açık kalır diğer türlü zor zaten
Bundan daha kötü dolunay gordunuzmu brolar?
-1 ort
2 beceri
SS attimda dosya büyük dedi 😁

Nevalcura

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,393
4,158
113
Ben oynuyordum kanka mobile 2 yi çar 45 mi 50 level mi neydi suraydı elinde dolu felan vardı çarda itemler vardı yani de 4 5 ay oldu sildim öylece duruyordu hesap en son