Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Metin2 Mobile Oynayan Var Mı

Mercedes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
305
501
93
Efsun nesnesi yokmu kanki hani efsun basıyorsun çift el kılıç bıçak falan onu bastığımız item efsun nesnesi onu parayla satıyorlar oyunda bildiğin hiç bir yerde yok
Nesne markette efsun nesnesi satılmıyor +40 lv metinlerden düşüyor efsun senin dediğin gaya mağazası olabilir senin benim gibi insanlar efsun kasıp gaya mağazasından para ile satabiliyor

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,071
58,219
113
Bi ara heeveslenip girdim 3 4 gün farm yapıyım dedim hatta ufak bi ep falanda aldım ama emin ol eski tr ile hiç alakası yok yani kasım falan bence baya zor olmuş :) ama eskiyi özledim diyene denenir diyebilirim bi tık herşeyi özletti.
Ben 20 sene önce pcden oynuyordum otobüste molada falan boşta kaldıkça oynarım diye başladım ama eskisi gibi deil oyun harita bile yapmamışlar köyü bile bulamıyorum 😁 bilgi sıfıra yakın.bilenlerden bilgi alayım dedim

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,965
11,311
113
Nesne markette efsun nesnesi satılmıyor +40 lv metinlerden düşüyor efsun senin dediğin gaya mağazası olabilir senin benim gibi insanlar efsun kasıp gaya mağazasından para ile satabiliyor
Nesne markette satılması lazım saçmalık bu şekilde parası olsan alıyor diziyor itemini parası olmayan da 3 ayda 40 50 lvl olmaya çalışıyor yani parası olanın oyunu boş iş zamanında kralmt2 vardı ismim TheShadow du oyunun birincisiydim oyunda para ile ilgili hiç birşey yoktu full emekti on numaraydı dönüşümleri siyah çelik,mavi,kraliyet, titan zırhı olarak gidiyordu 200 mavi kırmızı yeşil ot ile bi silah dönüşümü vardı oyunda kimsede yoktur 20 günümü verdim ada da cadı kesiyordum o silahı almıştım en babası bile kesemezdi beni duygulandım yine Metin2 mobil en çöp oyun

Mercedes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
305
501
93
Nesne markette satılması lazım saçmalık bu şekilde parası olsan alıyor diziyor itemini parası olmayan da 3 ayda 40 50 lvl olmaya çalışıyor yani parası olanın oyunu boş iş zamanında kralmt2 vardı ismim TheShadow du oyunun birincisiydim oyunda para ile ilgili hiç birşey yoktu full emekti on numaraydı dönüşümleri siyah çelik,mavi,kraliyet, titan zırhı olarak gidiyordu 200 mavi kırmızı yeşil ot ile bi silah dönüşümü vardı oyunda kimsede yoktur 20 günümü verdim ada da cadı kesiyordum o silahı almıştım en babası bile kesemezdi beni duygulandım yine Metin2 mobil en çöp oyun
Seni hala anlamış değilim kanka sen pvp den bahsediyorsun nesne market dediğin sanırım satıcı nps ci 🤣

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,071
58,219
113
maalesef tekrar bağımlı olamazsın. 2-3 ay önce benimde canım çok çekti başlayayım dedim 3-4 bin liralık ep çekip başladım 1 lvl den 2 çar kasmaya birisini 35 lvl de hava- öfke p açıp bıraktım farm çarı olsun diye diğerini 105 e kasacaktım 80 e kadar geldim ama maalesef oyun 1.köyden sürgün 2. katına kadar her yer hile kaynıyordu. Dayanamadım bıraktım.
Mobilimi oynadın yoksa pcdenmi bro?

Mercedes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
305
501
93
Bro mobil diyorum ben tuvadayim en son o açılmış dier serverlerda çok eziliriz burda biraz ilerlersek bisiler yaparız gibime geliyor.pcden oynadığım zamanlarda bayağı item satıp gercek para kazanmistim
Tuvada itemler para etmiyor pek en garantili sunucu alesta

Mercedes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
305
501
93
Server yeni zaten bro para etmemesi normal.en yüksek 85 lvl var şuan.sen oyun parasındanmi bahsediyorsun gerçek paradan mi?
Gerçek paradan tuvada kasmasi kolay bide alesta gibi değil alesta zor sunucu alesta da 80lv adam göremezsin 2 kişi vardı en son 80lv