Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Metin2 Mobile Oynayan Var Mı

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,071
58,219
113
Bu ara boş vaktim biraz fazla hastahane işlerim bitene kadarda bayağı boş vakit olucak bu oyunu oynayan varmı.ben 20 sene önce normal versiyonunu oynuyordum mobilide çıkmış daha yeni gördüm.oynayan varsa yardimlasalim.oyunu komple unutmuşum be ama hala zevkli

cello06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
130
41
28
Bu ara boş vaktim biraz fazla hastahane işlerim bitene kadarda bayağı boş vakit olucak bu oyunu oynayan varmı.ben 20 sene önce normal versiyonunu oynuyordum mobilide çıkmış daha yeni gördüm.oynayan varsa yardimlasalim.oyunu komple unutmuşum be ama hala zevkli
Bi ara heeveslenip girdim 3 4 gün farm yapıyım dedim hatta ufak bi ep falanda aldım ama emin ol eski tr ile hiç alakası yok yani kasım falan bence baya zor olmuş :) ama eskiyi özledim diyene denenir diyebilirim bi tık herşeyi özletti.

zeck

𝟷𝟿𝟶𝟽
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
632
276
63
Metin2 mobil oynamıyorum ama 2008den beri aktif olarak Metin2 TR oynuyorum şuan ruby serverindayım

halil889*

halilokko
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,333
7,164
113
hastasıydım oyunun ya tekrar oynamaya korkuyorum bagımlı olurum diye

dncncmbz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
693
392
63
Mavi 1 gel dolu vereyim sana 😁

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,207
2,309
113
hastasıydım oyunun ya tekrar oynamaya korkuyorum bagımlı olurum diye
maalesef tekrar bağımlı olamazsın. 2-3 ay önce benimde canım çok çekti başlayayım dedim 3-4 bin liralık ep çekip başladım 1 lvl den 2 çar kasmaya birisini 35 lvl de hava- öfke p açıp bıraktım farm çarı olsun diye diğerini 105 e kasacaktım 80 e kadar geldim ama maalesef oyun 1.köyden sürgün 2. katına kadar her yer hile kaynıyordu. Dayanamadım bıraktım.

halil889*

halilokko
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,333
7,164
113
maalesef tekrar bağımlı olamazsın. 2-3 ay önce benimde canım çok çekti başlayayım dedim 3-4 bin liralık ep çekip başladım 1 lvl den 2 çar kasmaya birisini 35 lvl de hava- öfke p açıp bıraktım farm çarı olsun diye diğerini 105 e kasacaktım 80 e kadar geldim ama maalesef oyun 1.köyden sürgün 2. katına kadar her yer hile kaynıyordu. Dayanamadım bıraktım.
hile varsa zaten çekilmez oyun gerçi biz de bazen açıyorduk pubg bile bıraktım yıllar evvel hile olmayacak

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,899
5,997
113
silkroad online oynuyom ben 5gün önce başladım pcde ama gamegami nemrut sunucusunda

gangplank

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,406
2,176
113
güncel normal versiyonunu oynuyoruz

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,965
11,311
113
Oynuyordum 12 levelde sildim oyunu efsun basmak bile parayla saçmalık