- 11,324
- 7,181
- 113
Yalnız harbiden güzel kupon olmuş, şu an için gayet iyi gidiyor ilk yarı İspanya da bir tane çakarsa tadından yenmez
Kanka ben olayı tam anlamadım ama ortada bir sıkıntı olduğu kesin, sen ilkten bana laf söylemeye çalıştın ama emin ol ilkten ben de onu korumaya çalıştım, sonra baktım doğruymuş adamların dediği çok kişi tasdikledi, ben yine de adam rolü dağıtsın gerisini ne yapıyorsa yapsın dedim, başından beri de sadece ben takip ettim rolü, bir daha bunun rolünü takip etmem diyip giden adamı rolü kazandı diye ödüle seçmiş 😅 daha da o arkadaşın yolu açık şansı bahtı açık olsun ne diyelim yapacak bişey yok.dun mamoste den sonra insanlara olan güvencinn kırıldı mı kanka
yok dün farkettım yaptığı kahpelık dıKanka ben olayı tam anlamadım ama ortada bir sıkıntı olduğu kesin, sen ilkten bana laf söylemeye çalıştın ama emin ol ilkten ben de onu korumaya çalıştım, sonra baktım doğruymuş adamların dediği çok kişi tasdikledi, ben yine de adam rolü dağıtsın gerisini ne yapıyorsa yapsın dedim, başından beri de sadece ben takip ettim rolü, bir daha bunun rolünü takip etmem diyip giden adamı rolü kazandı diye ödüle seçmiş 😅 daha da o arkadaşın yolu açık şansı bahtı açık olsun ne diyelim yapacak bişey yok.
Herkes kalbinin ekmeğini yesin inşallah dostum ne diyelim, biz kalbimizi bozmayalım boşveryok dün farkettım yaptığı kahpelık dı
Yoluda şansı bahtı da kapalı olsun sevmem öyle egoistleriKanka ben olayı tam anlamadım ama ortada bir sıkıntı olduğu kesin, sen ilkten bana laf söylemeye çalıştın ama emin ol ilkten ben de onu korumaya çalıştım, sonra baktım doğruymuş adamların dediği çok kişi tasdikledi, ben yine de adam rolü dağıtsın gerisini ne yapıyorsa yapsın dedim, başından beri de sadece ben takip ettim rolü, bir daha bunun rolünü takip etmem diyip giden adamı rolü kazandı diye ödüle seçmiş 😅 daha da o arkadaşın yolu açık şansı bahtı açık olsun ne diyelim yapacak bişey yok.
Haklısın kardeşim insanlar hakkında kötü düşünmek istemesek de düşünmemize yine kendileri sebep oluyor maalesef.Yoluda şansı bahtı da kapalı olsun sevmem öyle egoistleri