Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Method / Tövbemizi Bozduk

Kupon Miktarı
2997
Kupon Oranı
5.97

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,324
7,181
113
Yalnız harbiden güzel kupon olmuş, şu an için gayet iyi gidiyor ilk yarı İspanya da bir tane çakarsa tadından yenmez

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,324
7,181
113
Dakikalar 34 hadi ilk yarı bitmeden İspanya atsın

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,324
7,181
113
Polonya da olur gerçi ikisi de atsın işte

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,324
7,181
113
Dakikalar 37 ilk yarılar böyle bitecek gibi bakalım gol olur inşallah

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,324
7,181
113
Dakika 40 aynı skorlar devam

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,324
7,181
113
dun mamoste den sonra insanlara olan güvencinn kırıldı mı kanka
Kanka ben olayı tam anlamadım ama ortada bir sıkıntı olduğu kesin, sen ilkten bana laf söylemeye çalıştın ama emin ol ilkten ben de onu korumaya çalıştım, sonra baktım doğruymuş adamların dediği çok kişi tasdikledi, ben yine de adam rolü dağıtsın gerisini ne yapıyorsa yapsın dedim, başından beri de sadece ben takip ettim rolü, bir daha bunun rolünü takip etmem diyip giden adamı rolü kazandı diye ödüle seçmiş 😅 daha da o arkadaşın yolu açık şansı bahtı açık olsun ne diyelim yapacak bişey yok.

DubaiÇikolatası

Ĥɛłªl·l
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,052
7,513
113
Kanka ben olayı tam anlamadım ama ortada bir sıkıntı olduğu kesin, sen ilkten bana laf söylemeye çalıştın ama emin ol ilkten ben de onu korumaya çalıştım, sonra baktım doğruymuş adamların dediği çok kişi tasdikledi, ben yine de adam rolü dağıtsın gerisini ne yapıyorsa yapsın dedim, başından beri de sadece ben takip ettim rolü, bir daha bunun rolünü takip etmem diyip giden adamı rolü kazandı diye ödüle seçmiş 😅 daha da o arkadaşın yolu açık şansı bahtı açık olsun ne diyelim yapacak bişey yok.
yok dün farkettım yaptığı kahpelık dı

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,324
7,181
113
İsveç zaten geliyordu ya 2 oldu diğerlerinden gol lazım

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,881
3,058
113
Yoluda şansı bahtı da kapalı olsun sevmem öyle egoistleri

Method

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,763
2,527
113
Yaktın polonyaaaaaaaa

Kemal34

Tanınmış üye