- 18,515
- 16,838
- 113
Kanka 5$ hani çok bir şey değil ama böyle aradan sıyrılanlar olunca deliriyom, kralsosyete kara listede bende artık 🤣La ne ara girdin konuya ne ara gördün mesajı da hemen attın
Kanka 5$ hani çok bir şey değil ama böyle aradan sıyrılanlar olunca deliriyom, kralsosyete kara listede bende artık 🤣La ne ara girdin konuya ne ara gördün mesajı da hemen attın
Millet cin olmuş...ben paribuya girene kadar 10 msj atılmış adama ddsdLa ne ara girdin konuya ne ara gördün mesajı da hemen attın
Tütün paranıza coktuler ya laKanka 5$ hani çok bir şey değil ama böyle aradan sıyrılanlar olunca deliriyom, kralsosyete kara listede bende artık 🤣
Valla billa aklımdaki gelseydi roll ypcktm kısmet degilmis adam hiç yazmadı bır yazmada kaptı😆Kanka 5$ hani çok bir şey değil ama böyle aradan sıyrılanlar olunca deliriyom, kralsosyete kara listede bende artık 🤣
Bende geç kalmışımMillet cin olmuş...ben paribuya girene kadar 10 msj atılmış adama ddsd
Gizli takipçimiz çok konuda
Reis vallahi öyle denk geldi şansımı denedim iyide olduKanka 5$ hani çok bir şey değil ama böyle aradan sıyrılanlar olunca deliriyom, kralsosyete kara listede bende artık 🤣
Yok eğer zaten bizden biri alsaydı kupon yapıp geleni direkt kaç kişiysek bölecektim ben 🤣 tütün çay çorba değilTütün paranıza coktuler ya la))))dddd
Övünç kaynagı o konuyla alakası yok utanması da yok konuda adamlar var onlar atsın demez çünkü met lazımLa ne ara girdin konuya ne ara gördün mesajı da hemen attın
Valla helal olsun 🍯 damliyorReis vallahi öyle denk geldi şansımı denedim iyide oldu
neyse konuyu degısek krallarYok eğer zaten bizden biri alsaydı kupon yapıp geleni direkt kaç kişiysek bölecektim ben 🤣 tütün çay çorba değil
Ev tasıncak desek gelmez amkÖvünç kaynagı o konuyla alakası yok utanması da yok konuda adamlar var onlar atsın demez çünkü met lazım
Reis canın sıkkın herhalde ne oldu saracak adam ariyonÖvünç kaynagı o konuyla alakası yok utanması da yok konuda adamlar var onlar atsın demez çünkü met lazım
1xbet destek ekibini hemen toplardımEv tasıncak desek gelmez amk
Şuanda fena sarıldı etrafı😆neyse konuyu degısek krallar![]()
Roll yapta ıcımızden bırıne gezdır 😀neyse konuyu degısek krallar![]()
Öyle kardeşim çok canım sıkkın bildiğin gibi değil ama iyi adamsın bak ters yapmadınReis canın sıkkın herhalde ne oldu saracak adam ariyon
o dgl yönetim bu tarz konuları sevmiyor yoksa sabaha kadar konusruuzŞuanda fena sarıldı etrafı😆
O zaman takiplik kupon gelirmi ustao dgl yönetim bu tarz konuları sevmiyor yoksa sabaha kadar konusruuz![]()
gelsin uyumam zatenO zaman takiplik kupon gelirmi usta
4 kupon attın 3üne selam verdim 3ü de geldi bu şansı kaçırma devam et benceo dgl yönetim bu tarz konuları sevmiyor yoksa sabaha kadar konusruuz![]()