- 18,515
- 16,838
- 113
Bu parayı nakite çevirmek için parça parça çeken sen miydin la
Keyifler yerinde mi dostyok be dost asayis berkemal x haberlerini izliyordum izledıkce sınırlerım tavan yapıyor
Dolsun lımıt kesıntı yaparak fazlasını cekıyorsun başka atm den dıye bılıyorumkoptum raldjfwırhwldaşkdaklshfuıwıqjwfsıdgfsjfqlıfheuıg yarın 17 de tekrar cekım yaparım bugunluk hak doldu atm cekım limiti
GıcırKeyifler yerinde mi dost
kral cok uzun mesele dgl da subeye uzagım birde sube ısını sevmıyorum. randevu almak gerekıyor subeden gidersin kasada para yok diyebiliyorlar.Kaç kazanmışdın bro niye parça parça çekiyorsun
şükür be enişte sen nasılsınKeyifler yerinde mi dost
Anladım anladım, hayırlısı olsun. Tebriklerkral cok uzun mesele dgl da subeye uzagım birde sube ısını sevmıyorum. randevu almak gerekıyor subeden gidersin kasada para yok diyebiliyorlar.
kısaca parayı parça parça gunluk atmlerden cekebılcem mıktarlar cekmek zorundayım ehaciz vs sorunu olur diye dun belırttım konuda 150 cekıldı 445k beklmede
Hergün 1.10 orana bassan 50 k devamlı cekeresın sonsuza kadarkral cok uzun mesele dgl da subeye uzagım birde sube ısını sevmıyorum. randevu almak gerekıyor subeden gidersin kasada para yok diyebiliyorlar.
kısaca parayı parça parça gunluk atmlerden cekebılcem mıktarlar cekmek zorundayım ehaciz vs sorunu olur diye dun belırttım konuda 150 cekıldı 445k beklmede
Tek ödesinler de orada dursunkral cok uzun mesele dgl da subeye uzagım birde sube ısını sevmıyorum. randevu almak gerekıyor subeden gidersin kasada para yok diyebiliyorlar.
site en sonunda s g t der kovarHergün 1.10 orana bassan 50 k devamlı cekeresın sonsuza kadar
Biz kötüyüz mert kardeşim konudaki herkes kötü sen hariçşükür be enişte sen nasılsın
Selam EnişteKeyifler yerinde mi dost
Kanka zaten tüm parayı alınca çektiğin siteye bi süre uğrama 🤣 adamları 10 gün yormuş olacaksınsite en sonunda s g t der kovar![]()
kral gercekten derdımı anlatamıyorum benım 6 dan fazla haciz var birisi gider mesai saatleri içinde 400 500 k ya blokeyi bi atar bum ugras ugras dur kucuk sınek mıde bulandırır ne yazıkkı suan siteden gunluk 50 k atmden cekebilcem kadar cekmek zorundayımTek ödesinler de orada dursun
Sevdin selam işlerini kanka bu terim sabah akşam selam veriyorSelam Enişte
Başka bi şey verdiği yok di mi enişteSevdin selam işlerini kanka bu terim sabah akşam selam veriyor
Ben de ondan alıştımSevdin selam işlerini kanka bu terim sabah akşam selam veriyor
Yok kardo gayet iyi anlatıyorsun anlıyoruzkral gercekten derdımı anlatamıyorum benım 6 dan fazla haciz var birisi gider mesai saatleri içinde 400 500 k ya blokeyi bi atar bum ugras ugras dur kucuk sınek mıde bulandırır ne yazıkkı suan siteden gunluk 50 k atmden cekebilcem kadar cekmek zorundayım
benden sizlerdenım daha kotu durumları yasadım dost banklarda yattıgım gunler oldu hatta ve hatta aylar oldu kıs ayında demirler tahtalar uzerınde şans bu tamamen sonucta kumarBiz kötüyüz mert kardeşim konudaki herkes kötü sen hariç
Bana diyo en son 10k senin hesaptan çektik geçen sene başka konularda orda kardayım burda kardayım 40k kar var no bonus yaptı falan büyük dümenci olmuş bu aynı anda 3000 kişiye yalan sıkıyorBaşka bi şey verdiği yok di mi enişte