Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Mertkilic | 3,5 Üst Takiplik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
5000
Kupon Oranı
1.35

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Bu parayı nakite çevirmek için parça parça çeken sen miydin la

Mertkilic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,207
1,382
113
Kaç kazanmışdın bro niye parça parça çekiyorsun
kral cok uzun mesele dgl da subeye uzagım birde sube ısını sevmıyorum. randevu almak gerekıyor subeden gidersin kasada para yok diyebiliyorlar.

kısaca parayı parça parça gunluk atmlerden cekebılcem mıktarlar cekmek zorundayım ehaciz vs sorunu olur diye dun belırttım konuda 150 cekıldı 445k beklmede

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
kral cok uzun mesele dgl da subeye uzagım birde sube ısını sevmıyorum. randevu almak gerekıyor subeden gidersin kasada para yok diyebiliyorlar.

kısaca parayı parça parça gunluk atmlerden cekebılcem mıktarlar cekmek zorundayım ehaciz vs sorunu olur diye dun belırttım konuda 150 cekıldı 445k beklmede
Anladım anladım, hayırlısı olsun. Tebrikler

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,368
22,286
113

Hergün 1.10 orana bassan 50 k devamlı cekeresın sonsuza kadar

AliEfe

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
380
106
43

Tek ödesinler de orada dursun

Mertkilic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,207
1,382
113
Tek ödesinler de orada dursun
kral gercekten derdımı anlatamıyorum benım 6 dan fazla haciz var birisi gider mesai saatleri içinde 400 500 k ya blokeyi bi atar bum ugras ugras dur kucuk sınek mıde bulandırır ne yazıkkı suan siteden gunluk 50 k atmden cekebilcem kadar cekmek zorundayım

AliEfe

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
380
106
43
kral gercekten derdımı anlatamıyorum benım 6 dan fazla haciz var birisi gider mesai saatleri içinde 400 500 k ya blokeyi bi atar bum ugras ugras dur kucuk sınek mıde bulandırır ne yazıkkı suan siteden gunluk 50 k atmden cekebilcem kadar cekmek zorundayım
Yok kardo gayet iyi anlatıyorsun anlıyoruz
Senin icin en iyi olan hangisi ise onu sececeksin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...