- 18,515
- 16,838
- 113
46₺Parayı vurursam yaşı yaşına bir şey gönderecem sana isa gardaşım
46₺Parayı vurursam yaşı yaşına bir şey gönderecem sana isa gardaşım
kral en zorda bile kalsan intihar dusunme yeter cıkarı elbet bulunur ya legal ya illegalbu cewap senin karakkterinin güzel oldugunu gosterıyo kral ama sanki hayattada cok skntılarn war gibi he .d mecbur beklenti yoksa bile beklenti yaratacaz felsefe bu![]()
adam olana çok bile
Yaşı yaşına demeseydin iyiydi,,hayallerimi curuttun bı andaParayı vurursam yaşı yaşına bir şey gönderecem sana isa gardaşım
ıntıhar mı wazgec gardasm şartlar onu gerektirdigi zamanlar cok oldu ama asla elbet bigün hersy guzel olacak umuduyla dewamkral en zorda bile kalsan intihar dusunme yeter cıkarı elbet bulunur ya legal ya illegal
Banka hesabında ki sayılar .dYaşı yaşına demeseydin iyiydi,,hayallerimi curuttun bı anda(
Dişi kalmamış,üç ayaklı hatunu napim..bastonla gelmesin bana..neyim eksik
M.Ali erbilden,, kayahandan ,,dd
2. yarı gelirse gelir bklm
Umutlar ikinci yarıya kaldı2. yarı gelirse gelir bklm
DdssNe durumdayız takip edemedik tam benim banlanacağım iki konu açılmış da ajjajaha
en onemli şey eksik kral o kadar paran yok😂Yaşı yaşına demeseydin iyiydi,,hayallerimi curuttun bı anda(
Dişi kalmamış,üç ayaklı hatunu napim..bastonla gelmesin bana..neyim eksik
M.Ali erbilden,, kayahandan ,,dd
Sorun bu demekki,,kuşa bakan yok,ucuyormu ucmuyormu,,herkes cüzdana bakıyor haklısın..en onemli şey eksik kral o kadar paran yok😂
Kral paran varsa bakiyolar iste o kuşa bülbül gibi geliyo paran varsa o kuş benim 2019 da altimda 0 leon vardi günde 3cuyle bulusuyodum bi iflas ettik her şey gitti simdi yolda görünce selam vermemek icin karşı kaldirima kaciyolarSorun bu demekki,,kuşa bakan yok,ucuyormu ucmuyormu,,herkes cüzdana bakıyor haklısın..
Kuş desikte ikinci yarı bu oyuncular kuş olup ucarda goller kornerler gelirmiki deyip konuyu değiştireyim dsd
Bol şans. Bende 1.5 üst bekliyorum.Ekli dosyayı görüntüle 718704
Herhangi bir beklentisi olanlar lütfen konuma yazmasın. şans parası çekiliş tarzı