Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Mertkilic | 1,5 Üst Takiplik

Kupon Miktarı
1750
Kupon Oranı
1.70

Mertkilic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,207
1,382
113
bu cewap senin karakkterinin güzel oldugunu gosterıyo kral ama sanki hayattada cok skntılarn war gibi he .d mecbur beklenti yoksa bile beklenti yaratacaz felsefe bu :)
kral en zorda bile kalsan intihar dusunme yeter cıkarı elbet bulunur ya legal ya illegal

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,800
13,608
113
Parayı vurursam yaşı yaşına bir şey gönderecem sana isa gardaşım
Yaşı yaşına demeseydin iyiydi,,hayallerimi curuttun bı anda :((
Dişi kalmamış,üç ayaklı hatunu napim..bastonla gelmesin bana..neyim eksik
M.Ali erbilden,, kayahandan ,,dd

nerde

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,023
317
83
kral en zorda bile kalsan intihar dusunme yeter cıkarı elbet bulunur ya legal ya illegal
ıntıhar mı wazgec gardasm şartlar onu gerektirdigi zamanlar cok oldu ama asla elbet bigün hersy guzel olacak umuduyla dewam :)

nerde

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,023
317
83
5 korner oldu yaw fınal macı ya 1 gol cıksa 1 gol daha gelirde iste

nerde

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,023
317
83
ilk yarı bitti bakalım

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,800
13,608
113
en onemli şey eksik kral o kadar paran yok😂
Sorun bu demekki,,kuşa bakan yok,ucuyormu ucmuyormu,,herkes cüzdana bakıyor haklısın..
Kuş desikte ikinci yarı bu oyuncular kuş olup ucarda goller kornerler gelirmiki deyip konuyu değiştireyim dsd

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,472
2,800
113
Sorun bu demekki,,kuşa bakan yok,ucuyormu ucmuyormu,,herkes cüzdana bakıyor haklısın..
Kuş desikte ikinci yarı bu oyuncular kuş olup ucarda goller kornerler gelirmiki deyip konuyu değiştireyim dsd
Kral paran varsa bakiyolar iste o kuşa bülbül gibi geliyo paran varsa o kuş benim 2019 da altimda 0 leon vardi günde 3cuyle bulusuyodum bi iflas ettik her şey gitti simdi yolda görünce selam vermemek icin karşı kaldirima kaciyolar

bromer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,031
963
113
Brezilya kırmızı yedi peh