- 1,207
- 1,382
- 113
Bol şans devamını biliyorsunEkli dosyayı görüntüle 718704
Herhangi bir beklentisi olanlar lütfen konuma yazmasın. şans parası çekiliş tarzı
Bol saansssEkli dosyayı görüntüle 718704
Herhangi bir beklentisi olanlar lütfen konuma yazmasın. şans parası çekiliş tarzı
Bol sansEkli dosyayı görüntüle 718704
bol sanslarEkli dosyayı görüntüle 718704
Hayattan mı senden mı beklentı 😀😀 bolsansEkli dosyayı görüntüle 718704
hayattan beklenti olmadan yasanmaz kral hedef belırlemek sartHayattan mı senden mı beklentı 😀😀 bolsans
Bol şans ipucuna trc20 ekledim benden hızlı olamaz artık kimse 🤣Ekli dosyayı görüntüle 718704
tümbet ödedi mi kanka diğer konuya bakmadıkEkli dosyayı görüntüle 718704
3 korner vardk 32 entereans hiç korner olmamıs
Beklentim sohbet ,,beklentiye girdiğim için kusura bakma mertcan...dddEkli dosyayı görüntüle 718704
Bol ŞansEkli dosyayı görüntüle 718704
Bol yesillikler hadi.Ekli dosyayı görüntüle 718704
bu cewap senin karakkterinin güzel oldugunu gosterıyo kral ama sanki hayattada cok skntılarn war gibi he .d mecbur beklenti yoksa bile beklenti yaratacaz felsefe buhayattan beklenti olmadan yasanmaz kral hedef belırlemek sart
Parayı vurursam yaşı yaşına bir şey gönderecem sana isa gardaşımBeklentim sohbet ,,beklentiye girdiğim için kusura bakma mertcan...ddd
Krallar burada dimi ddsd
Hala gülüyorum la,orayı kizlar diye okumuşum..ne olacak benim bu halim..dsd
marul maydanoz filan mıBol yesillikler hadi.