He aga 10 k yaptık da site onu nasıl yemiski 😁Onla alakalı değil ya ilk çekenler 1000 TL olunca direk talep vermiş bizde öyle denedik sildiler 10 K yaparsan ödüyorlar
He aga 10 k yaptık da site onu nasıl yemiski 😁Onla alakalı değil ya ilk çekenler 1000 TL olunca direk talep vermiş bizde öyle denedik sildiler 10 K yaparsan ödüyorlar
Bilmiyorum baya kişiye öyle göndermişlerHe aga 10 k yaptık da site onu nasıl yemiski 😁
Sen ne zaman verdin çekimHe aga 10 k yaptık da site onu nasıl yemiski 😁
00.59 knkBenim de 45 geçe hala bende tık yok bakalım silicekler de
Az önce 20 dk oluyoSen ne zaman verdin çekim
Hee o zaman bana daha var00.59 knk
TamamAz önce 20 dk oluyo
Oha laHee o zaman bana daha var
Senin ki hızlı gelir biz bakiye silinmesini bekliyoruz şuan😀Oha la
NiyeSenin ki hızlı gelir biz bakiye silinmesini bekliyoruz şuan😀
10 olmadan çekim yapanların direk bakiyeyi siliyorlarBenim 2 saattir bekleme 10 olmadan verdim artık odemiolar boşa denemeyin reddolsun diye bekliom 10 a katlarsak
Biz 10k olmadan talep verdik o yüzden
Benim 1 saattir beklemede henüz silmediler10 olmadan çekim yapanların direk bakiyeyi siliyorlar
10 olmadan talep verenlerin bakiyeyi reddedince siliyor 10 yapma ihtimalin yok artıkBenim 2 saattir bekleme 10 olmadan verdim artık odemiolar boşa denemeyin reddolsun diye bekliom 10 a katlarsak
Tamam işte en son siliyorlar kontrol edipBenim 1 saattir beklemede henüz silmediler
Zaten vermezler bana büyük ihtimal 3 ncü cekim 2 k yi da başka sitelerde kaybettik bu gelirse iyi olur daTamam işte en son siliyorlar kontrol edip
Tabela koyacağına sufle vereydin keşkemesaj sıralamsında 2. ve 3. sayfaya bak aradığın orada
TeselkurlerTebrikler birazdan düşer hesabına