Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Merhaba 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tegmen07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,572
1,243
113
Merhaba arkadaşlar. Daha önce Başınıza geldi mi bilmiyorum çok da sanmıyorum ama ben dün gece hesabımdan 5 bin havale yapmışım.Gözüm kapanıyordu zaten o ara, parayı siteye yatırdım olarak işaretlemeden sızmışım. Fakat hangi siteye yatııracaktım onu hatırlayamadım. Telefonda birden çok site açık olarak uyuyakalmışım. Bunu nasıl çözebiliriz?
Tarayıcı geçmişine gir oradan bak kardeşim

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,210
23,573
113

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,321
6,598
113
Benimle uğraşma küfür ederim sana altından kalkamazsın ilk başta havale yaptı zannettim Tebrikler yazdım sonra düzelttim ne var bunda yani Sen böyle konuşuyorsun şimdi Sabah sabah şartEllerimi attırıyorsun
Murom Metin bugün dayak yiyecek ters yerinden kalkmış dur ben ona bir Tokat atıyım uyansın kendine gelsin arada ikide yumruk sallayım 👊 ✊ 👋👋👋👋

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,671
2,587
113
Oğlum seni harbiden kazığa oturturum bak embesil yaratık 5 bin havale yapmışım işte aptal özürlü neyini anlamadın siteye yatırım yaptım olarak işaretlememişim diyorum oğlum sen ne kadar embesil aptal aksi ve lanet bir insansın yemin ederim yanımda olsan sabah akşam döverim seni öyle uyuz aptal işe yaramaz bir lavuğun tekisin. Bak lan işine dallama.
Direkt anladık biz olayı bı kere bende buna benzer bişey yapmıştım fast havalede ödemeyi yaptırma basmasanda siteye geçiyor.ama öteki havale yöntemlerinde gecmeyebilir.son girdiğin sitelere tarayıcı geçmişinden bakıp 4-5 siteyi dene.canliya bağlan hepsine para yatirdigini dekontu at birisi kabul edecektir.onlara şüpheli konuşma kesin konuş

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,226
17,100
113
Merhaba arkadaşlar. Daha önce Başınıza geldi mi bilmiyorum çok da sanmıyorum ama ben dün gece hesabımdan 5 bin havale yapmışım.Gözüm kapanıyordu zaten o ara, parayı siteye yatırdım olarak işaretlemeden sızmışım. Fakat hangi siteye yatııracaktım onu hatırlayamadım. Telefonda birden çok site açık olarak uyuyakalmışım. Bunu nasıl çözebiliriz?
Zenginlik böyle bişey işte 5k parayı gözü kapalı atıyor biz 100 lira yatırırken şirket hesabının adını kontrol ediyoruz kaç kere doğru mu yazdım diye

BINGO123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
648
320
63
Tarayıcı geçmişine bak sızmadan önce nereye girmişsin))))))

Dadas30

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,964
605
113
Bi bardak soğuk su iç...

Dadas30

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,964
605
113
Şıçtı cafer bez getirin 🤣🤣🤣

emreoztekin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
116
19
18
Kaç siteden oynuyorsun reis sen? Hepsine tek tek gir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...