Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Merhaba 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cemsin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,870
1,305
113
Gece konuştuk arkadaşlarla tekrar tekrar yazmak biraz sıkıntı kanka ama şunu bil çok değişik şeyler çıktı 3 yıl aldı. Katiyen para cezasınada dönmedi yatacak.
Yapma kanka ya geçmiş olsun girdi çıktı ihtimali yüksek ceza yemek 3 yıl dediklerine bak mahkeme görülecek yinr

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,633
6,440
113
Konuyu biz silemiyor muyuz modlar mı silebiliyor sil seçeneği bulamadım 😅

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,325
6,599
113
Yapma kanka ya geçmiş olsun girdi çıktı ihtimali yüksek ceza yemek 3 yıl dediklerine bak mahkeme görülecek yinr
Farklı şeyler var işin icinde bizde orada öğrendik ilerleyen süreçlerde ne olur şuan bilgimiz yok

suat676767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,870
668
113
Merhaba arkadaşlar. Daha önce Başınıza geldi mi bilmiyorum çok da sanmıyorum ama ben dün gece hesabımdan 5 bin havale yapmışım.Gözüm kapanıyordu zaten o ara, parayı siteye yatırdım olarak işaretlemeden sızmışım. Fakat hangi siteye yatııracaktım onu hatırlayamadım. Telefonda birden çok site açık olarak uyuyakalmışım. Bunu nasıl çözebiliriz?
sen o kafayla oynamışsındır haberin yok

tounch

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,030
1,429
113
Salak mısın oğlum sen para benim hesabımdan çıkmış 5 göndermişim siteye yatırım yaptım olarak işaretlemeyşp sızmışım diyorum. Hangi site bulamıyorum para çıkışından sonra aktif olduğum sitelerde oyun oynamamışım.yani parayı yatırdım olarak işaretlememişim onu söylüyorum.
Gerek yok yatırdım olarak işaretlemene otomatik geçiyor en azından benım oynadığım sitelerden geçmişden onsaatlerde hangi sitelere yatırım yaptıysan bak eğer gelmesimişse havale dekontunu al o saatte girdiğin sitelerin canlı destegşne başvur yatırım ysptım hesaba geçmedi diye dekontu da göster

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,633
6,440
113
Gerek yok yatırdım olarak işaretlemene otomatik geçiyor en azından benım oynadığım sitelerden geçmişden onsaatlerde hangi sitelere yatırım yaptıysan bak eğer gelmesimişse havale dekontunu al o saatte girdiğin sitelerin canlı destegşne başvur yatırım ysptım hesaba geçmedi diye dekontu da göster
Bilmiyordum reisim yatırdım işaretlemeden geçtiğini bi de çok site açık uyuyakalmışım jojoya yatırmışım geçmiş hesaba teşekkür ederim.

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,570
7,282
113
Kral o yatirim yaptim butonu islemi hizlandirmak icin zaten hesaba geciyor yani. Ama hangi site oldugunu unuttuğunda illaki son 3 siteye bi talep olusturmaktan baska care yok yani

samanalevi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,189
326
83
Bu işin içinde bi iş var. İnsan uyurken yatırım mı yapar.. Muhtemelen siteye bakiye ekletmek için uydurulmuş bi kurgu bu.. Uyurken yatırım mı yapılır aw

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,633
6,440
113
Bu işin içinde bi iş var. İnsan uyurken yatırım mı yapar.. Muhtemelen siteye bakiye ekletmek için uydurulmuş bi kurgu bu.. Uyurken yatırım mı yapılır aw
🤦‍♂️Şaka gibisiniz yeminle herkesi kendiniz gibi aç sanıyorsunuz.

madmen1

1881-193~
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
264
218
43
Merhaba arkadaşlar. Daha önce Başınıza geldi mi bilmiyorum çok da sanmıyorum ama ben dün gece hesabımdan 5 bin havale yapmışım.Gözüm kapanıyordu zaten o ara, parayı siteye yatırdım olarak işaretlemeden sızmışım. Fakat hangi siteye yatııracaktım onu hatırlayamadım. Telefonda birden çok site açık olarak uyuyakalmışım. Bunu nasıl çözebiliriz?
Tarayıcı geçmişinnden oynadığın sitelere gir yatırım talebi oluştur diyeceğim ama gönderdiğin hesap kullanıcısı değiştiyse problem olabilir, tek tek canlı destekten gönderdiğin hesabı teyit edip manuel yatirman gerekebilir

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,633
6,440
113
Tarayıcı geçmişinnden oynadığın sitelere gir yatırım talebi oluştur diyeceğim ama gönderdiğin hesap kullanıcısı değiştiyse problem olabilir, tek tek canlı destekten gönderdiğin hesabı teyit edip manuel yatirman gerekebilir
Buldum dostum sayfayı işgal ettiğim için kusura bakmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...