7500 çekmerhaba dostlar vbetten 500 tl yatırdım %500 bonus aldım 35 katı çevrim vardı çevirdim hemen hemen kasa şuan 37 k ama şöyle diyor maks çekim
Gerçek paraya dönüstürülebilecek maks. tutar, bonus igin belirlenen yatirim tutarinin 15 kati ile sinirldir.
bu ne demek yani 500 tlnin 15 katımı 2500 tl verdiği bonusun 15 katımı maks çekim bilen söyleyebilirmi dostlar
Bonusun 15 katı dostummerhaba dostlar vbetten 500 tl yatırdım %500 bonus aldım 35 katı çevrim vardı çevirdim hemen hemen kasa şuan 37 k ama şöyle diyor maks çekim
Gerçek paraya dönüstürülebilecek maks. tutar, bonus igin belirlenen yatirim tutarinin 15 kati ile sinirldir.
bu ne demek yani 500 tlnin 15 katımı 2500 tl verdiği bonusun 15 katımı maks çekim bilen söyleyebilirmi dostlar
bonus 2500 di amaSen zaten çevrimi bitirdiginde kasa otomatik olarak 7500 olacak
yatırımınmı bonusunmu 15 katı15 kati 7500 yapar o kadarını çekebilirsin
Spin sakla kankamerhaba dostlar vbetten 500 tl yatırdım %500 bonus aldım 35 katı çevrim vardı çevirdim hemen hemen kasa şuan 37 k ama şöyle diyor maks çekim
Gerçek paraya dönüstürülebilecek maks. tutar, bonus igin belirlenen yatirim tutarinin 15 kati ile sinirldir. Yatirimin 500 kral 15 katı 7500 çevrim bitince sabitlemesi lazım aslindamerhaba dostlar vbetten 500 tl yatırdım %500 bonus aldım 35 katı çevrim vardı çevirdim hemen hemen kasa şuan 37 k ama şöyle diyor maks çekim
yermi kankaSpin sakla kanka
Yemiyor yaptım bir kere o sakladogim spinler hesaba yansitmiyorlar öyle bir sistem yapmislarkiSpin sakla kanka
Saklama yöntemine göre değişir bana ulaş telegram @aslanbodyyermi kanka
Yaw kardeşim 7500 ünden olacaksın ne çek şunu bırak ötekinispin yermi dostlar
Ödemezsede müstehak sanaspin yermi dostlar
Sakın denemeyermi kanka