Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Merhaba Dostlar

semihuner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
281
341
63
Vbet spin saklama yemez... Zaten bu bonusta belli oyunlarda saklayabilir 3-4 tane oyun var bonusu oynattığı..
Spini saklarsiniz çekimi de öder daha sonra spini kullanirsiniz saklı spin 40k öder sevinirsiniz ama bakiye bı bakarsiniz hala sıfır 😂😂😂 defalarca denendi

semihuner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
281
341
63
Şimdi atlayan arkadaşlar olacaktır nasıl yemez ben yediriririm diye. Birincisi adamların verdiği 3-4 tane oyun dışında çevrim yapamiyorsunuz zaten. İkincisi sistem çevrim bittiginde max çekime otomatik düzenliyor.
Üçüncüsü spin sakladiginiz 3-4 tane oyunda mesela Gates of ftn. Daha sonra spini kullandığınızda kazanç alsanız dahi bakiyeye yansimiyor
Bol sans

sapsap10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
11,179
10,614
113
Vbet spin saklama yemez... Zaten bu bonusta belli oyunlarda saklayabilir 3-4 tane oyun var bonusu oynattığı..
Spini saklarsiniz çekimi de öder daha sonra spini kullanirsiniz saklı spin 40k öder sevinirsiniz ama bakiye bı bakarsiniz hala sıfır 😂😂😂 defalarca denendi
Yiyor kardeşim çevrim hitmeye yakın bonanzada spine sokup çıkmıştım 500 den çevirirken üstüne ondan geleni de çekmiştim konu da açmıştım hatta

semihuner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
281
341
63
Yiyor kardeşim çevrim hitmeye yakın bonanzada spine sokup çıkmıştım 500 den çevirirken üstüne ondan geleni de çekmiştim konu da açmıştım hatta
Aylar önce bunu bende yapmıştım. Evet yedirmistim de ama olmuyor artık denemesi bedava buyrun deneyin çevrimi tamamlarsaniz