- 9,791
- 6,601
- 113
Evet bedelli 290k oluyorAh Ah Zamanında Dinlemedik Oku Memur Ol Diye Hayattaki En büyük pişmanlığım
Yine zam gelecekmiş en düşük memur maaşı 60k olur o zaman
Ekli dosyayı görüntüle 807551
Durumun yoksa git derim hem kumardan koparsin hemde disiplin öğrenirsin senin bileceğin işBedelli askerlik parasını çıkarım derken borç 550 k oldu iddaa batırdı bizi
Bana verin 150k ben yapayım sizin yerinizeEvet bedelli 290k oluyor
Dalga mı geçiyorsun. En düşük memur maaşı 50 olursa öpüp başına koysun.Ah Ah Zamanında Dinlemedik Oku Memur Ol Diye Hayattaki En büyük pişmanlığım
Şuan zaten 50k aiqDalga mı geçiyorsun. En düşük memur maaşı 50 olursa öpüp başına koysun.
Şuan zaten 50k aiq
ahshhs bende vermem o parayı knkBana verin 150k ben yapayım sizin yerinize
Davulun sesi uzaktan hoş gelir demişler memur olmak için ne emekler verildi onu da kimse bilmez tabiSenin dediğin üniversite mezunu ek göstergesi yüksek olanlar için geçerli. Yardımcı hizmetler sınıfında çalışan bi tanıdık abim var 20 küsur yıldır çalışıyor. 500 ek göstergesi var 44 falan alıyor zammı da ekle 50 anca olur.
Davulun sesi uzaktan hoş gelir demişler memur olmak için ne emekler verildi onu da kimse bilmez tabi
Bi şekilde geçinir de. Allah emekli ye asgari ücretliye yardım etsin. Beterin beteri var. Birde Emeklinin evi falan yoksa vay haline.Memur 60k ile nasıl geçinsin aaw
Ne kadar olurDalga mı geçiyorsun. En düşük memur maaşı 50 olursa öpüp başına koysun.
en düşük memur dediğiniz hangi memurluk oluyorAh Ah Zamanında Dinlemedik Oku Memur Ol Diye Hayattaki En büyük pişmanlığım
Ne kadar olur
Bu arada en düşük memur dediğiniz hangi memurluk oluyor
Maşallah sabah sabah her yere yetişiyorsunen düşük memur dediğiniz hangi memurluk oluyor
yardımcı hizmetler sınıfı??Benim bildiğim yardımcı hizmetler sınıfında çalışan eş yardımı çocuk yardımı almayan bekar memur olur.