- 43,424
- 7,839
- 113
Sağolasın reis adamsınSağolasın dostum sen ben kadar heyecanlı bir takip yaptın emeğin için ve takipin için çok teşekkürler
Sağolasın reis adamsınSağolasın dostum sen ben kadar heyecanlı bir takip yaptın emeğin için ve takipin için çok teşekkürler
Kesene bereket knk 🙏😇Dostlar eve geçmedim daha fakat 12 kişi seçtim aranızdan kişi başı 200 atacağım lütfen bana pmden yazmayın yazan arkadaşlara gönderim sağlamayacağım kazananlara ben ulaşacağım sağolun 🙏🏻
Adamsın dost Allah daha çok versin 🙏Dostlar eve geçmedim daha fakat 12 kişi seçtim aranızdan kişi başı 200 atacağım lütfen bana pmden yazmayın yazan arkadaşlara gönderim sağlamayacağım kazananlara ben ulaşacağım sağolun 🙏🏻
Kesene bereket dostumDostlar eve geçmedim daha fakat 12 kişi seçtim aranızdan kişi başı 200 atacağım lütfen bana pmden yazmayın yazan arkadaşlara gönderim sağlamayacağım kazananlara ben ulaşacağım sağolun 🙏🏻
kesene bereket reisSağolasın dostum sen ben kadar heyecanlı bir takip yaptın emeğin için ve takipin için çok teşekkürler
Kesene bereket hocamSağolasın dostum sen ben kadar heyecanlı bir takip yaptın emeğin için ve takipin için çok teşekkürler
BelirsizBur ne oldu hala beklemede mi![]()
Aslan dostt🥺Dost belki 200 lira gönderir diye 2buçuk 3lere kadar bekledik sabah 6da işe kalkmam gerekiyordu işe gidemedim uyanamadım, aylığımın bugünkü ücretinden oldum daha çok zarara girdim 🥺🤣
Ödüller gönderildi mi kankaAslan dostt🥺
Bencede yaptırım uygulanması lazım adminler gerekeni yapar diye umuyorum
Bol sans agamHayırlı akşamlar dostlar cidden çok kötü durumdayız yani şöyle söyleyeyim -120k kredi kartını patlattım eğer bu da giderse toplam eksiği 120K borç olacak işten zaten Bir hafta falan oluyor yaklaşık işten çıkalı başlıkta dediğim gibi eğer gelirse 5-6 veya ne bileyim 7-8 dostumuza kişi başı 350 500 atarız . Ben maçı izleyemeyeceğim sadece geleceğim ara sıra buraya bakacağım takip edeceğim maç sonu görüşmek üzere dostlar 🙏🏻⚽
Dagitim olmadimi burda kanka
Belli degil miDagitim olmadimi burda kanka