- 43,424
- 7,839
- 113
Tertemiz bitirdi ama
Kardeşim o kadar borç var ki yani sevinemiyorum umarım bu bir dönüş noktası olurSevin kral hem sevin hem sevindir krall @medoline
Birşey dediysek olır 🤣Gelir bu çok sağlam oynamışsın dost 3/1 alır fener
Tebrikler kral daha bugün dedim sana tebrikler diye 😁😁Kardeşim o kadar borç var ki yani sevinemiyorum umarım bu bir dönüş noktası olur
umarım tez vakitte kurtulursun reis tüm borçlarındanKardeşim o kadar borç var ki yani sevinemiyorum umarım bu bir dönüş noktası olur
Sadece hırs yapma bence bu karayı tek tekrar parça parça atKardeşim o kadar borç var ki yani sevinemiyorum umarım bu bir dönüş noktası olur
Görüşürüz reis buralardayızDostlar ben aranızdan 10 kişi secicem yaklaşık 1 2 saat içerisinde sizlerden payco kullananlardan hesap no isticem. 1 saate görüşmek üzere
kesene bereket reis tekrar tebriklerDostlar ben aranızdan 10 kişi secicem yaklaşık 1 2 saat içerisinde sizlerden payco kullananlardan hesap no isticem. 1 saate görüşmek üzere
Eywallah rast gele umarım 150 civarı yapar rahatlarsınDostlar ben aranızdan 10 kişi secicem yaklaşık 1 2 saat içerisinde sizlerden payco kullananlardan hesap no isticem. 1 saate görüşmek üzere
Şimdiden kesene bereket dostDostlar ben aranızdan 10 kişi secicem yaklaşık 1 2 saat içerisinde sizlerden payco kullananlardan hesap no isticem. 1 saate görüşmek üzere
Kesene bereket olsun dostDostlar ben aranızdan 10 kişi secicem yaklaşık 1 2 saat içerisinde sizlerden payco kullananlardan hesap no isticem. 1 saate görüşmek üzere
Tmmdır reis sağolasınDostlar ben aranızdan 10 kişi secicem yaklaşık 1 2 saat içerisinde sizlerden payco kullananlardan hesap no isticem. 1 saate görüşmek üzere
Hayırlı olsun kankam payco yok Popypara veya iban olursa çok memnun olurum 😅Hayırlı akşamlar dostlar cidden çok kötü durumdayız yani şöyle söyleyeyim -120k kredi kartını patlattım eğer bu da giderse toplam eksiği 120K borç olacak işten zaten Bir hafta falan oluyor yaklaşık işten çıkalı başlıkta dediğim gibi eğer gelirse 5-6 veya ne bileyim 7-8 dostumuza kişi başı 350 500 atarız . Ben maçı izleyemeyeceğim sadece geleceğim ara sıra buraya bakacağım takip edeceğim maç sonu görüşmek üzere dostlar 🙏🏻⚽
Kesene bereket dostDostlar ben aranızdan 10 kişi secicem yaklaşık 1 2 saat içerisinde sizlerden payco kullananlardan hesap no isticem. 1 saate görüşmek üzere